Medine05yasar Fik Bende kardeşimde hamileyiz kardeşimin eltiside hamile üçümüzde 18 haftalık hamileyiz benimkisi erkek kardeşim ve eltisinki kız
Edasahiin Hilalttk16 ay cidden en güzel tespit bu olmuş benimkide kız benim dönemimdekilerin hepsi kız, çevremdeki yeni gebişler hep erkek 😂😂
Ruhsuz Zeynepozcan ben de Aralık’ta hamile kaldım ama halen belli değil sadece kıza benziyor denildi 1 hafta sonra nasipse öğreneceğiz 💕
hanifeumit Zeynepozcan bende Aralık’ta hamile kaldım 23 Aralık ta doktorumuz kıza benziyor dedi ama haftaaya kesinleşir dedi
Eceecim Kesinlikle erkek. 10 a yakın hamile arkadaşım var 1 tanesi kız. Ben de dahil hepimizin erkek 💙🥲😂
Badenbamqmq Mustafayigitvebeytugannesi Mevsimsellll aynı rüyayı bende gördüm erkekti eşime benziyordu emziriyordum bakalim ne olacak hiç farketmez sağlıkla gelsin yavrumuz
Selin26 Mustafayigitvebeytugannesi 3. Ye nasıl cesaret ettiniz? Benim ikinci, ikisi de kız biri kız biri erkek olsun istiodum ama inanın ikinci için bile bu yola bile korka korka girdim:) Allah herkese iki cinsiyeti de nasip etse keşke