CmreKsidar ozozoz aaa hayırlı olsun sizde sağlıkla kavuşun kolay doğumlar dilerim. Ne güzel doğum günleri aynı 🌸🌸 kız mı erkek mi
ozozoz CmreKsidar Çok teşekkür ederim ☺️ Kız benimki 🌸 Ne güzel bir gün de doğacaklar değil mi 18 Mart Çanakkale Zaferi 🇹🇷. Sizinkinin cinsiyeti nedir?
CmreKsidar ozozoz benimde kız canım 🌸 hiç farkında değilim desem şoktan günü bile bilmiyorum gerçekten güzel tarihte doğacak kızlar. 🌸
Alya09 CmreKsidar ay hadi inşallah darısı başıma bende biran önce doğsun istiyorum sezeryan olucam ama brnde o tarihte olurum büyük ihtimalle🤗
myangelson CmreKsidar sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu🤍 rabbim yardımcın olsun kolaylık versin 🌸
Armess_loya CmreKsidar hurma yee Meryem süresi aç dinle canısı🌸 birde Meryem AnA otu suya koyunca, açılma yapıyor deniliyor. Allah hakkında hayırlı olan doğum nasip etsin❤️ sezaryen de olsan normal de mühim olan, sen ve bebek iyi olun gerisi teferruat ❤️
CmreKsidar Armess_loya ben büyük ihtimalle sezeryan olacak diyorum ihtimal vermiyorum pek artık normal olursa büyük sürpriz olur sağol canım denerim bunları inşallah ikimiz birden eve geliriz ☺️🌸
Armess_loya CmreKsidar olsun kuzum ya canını sıkma sezeraryen de olsan stres olma hakkında hayırlısı❤️ sen istanbul’da mı yaşıyorsun 🙈🥺
CmreKsidar Elifeski22 teşekkür ederim sağolun ☺️ Sizde sağlıkla ve zamanında kucağınıza alın inşallah
Arobselmar CmreKsidar amiiin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 🤲🏼 zaman daraldı kahvenizi bitter çikolatanızı unutmayın bebişe odaklanın 😍