Lina-Annesi CmreKsidar sağlıkla gelsinnn prensesinz insallah canimmmm… darısı benim ve bütün bekleyenlere olsun ❤️
Findukli_Lokum CmreKsidar Allah’ım kolay hayırlı güzel doğum nasip etsin, bol tevekkül ve teslimiyet ile girin doğuma, Rabbim yardımcınız olsun, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah, doğum hikayenizi, güzel haberlerinizi hayırla bekliyoruz 🥰
HilalErsan CmreKsidar inşallah ikinizde sağlıcakla, huzurla mutlulukla çıkarsınız hastaneden…Çok sevindim canım. Duygusal açıdan da iyi olmana :):)
CmreKsidar HilalErsan amin inşallah evet düzeldim şoku atlattım şimdi heyecan ve korku var ☺️☺️ Teşekkür ederim canım 🌸🌸
Oznr001 CmreKsidar kaç gündür takip ediyorum seni insallh hiç kuveze girmeden bebisini kucağına alıcaksın ve darısı bizimde basimizaa
CmreKsidar Oznr001 ya teşekkür ederim hiç beklemediğim için şok olmustum alıştım bu fikre artık. Şoktan doktoruma hiç bisey soramamıştım dün herşeyi sordum içim rahatladı bebeğim daha fazla karnımda kalsa daha büyük risk ben bu riski alamazdım bana geçmezdi günler. Amin inşallah hepiniz sağlıkla ve zamanında kucağınıza alırsınız 🌸🌸
Oznr001 CmreKsidar doktora bırakmak en güzeli bence benimde işte riske girebilir bebeğin gelişimi durabilir plesanta yaşlanmasından dolayı doktorum ne zaman derse mecbur bende dogurcsm ama senin haftan çok iyi bjde insallh gelirim o haftaya 33 um bende sağ salim dogururz insallh
CmreKsidar Oznr001 ah canım inşallah biraz daha bekler ama beklemezse de doktorumun dediğini söylüyorum anne karnında bisey olsa müdahale edemeyiz ama dışarda en azından bişeyler yapabiliriz demişti sende öyle düşün inşallah zamanını bekler ama çaresi var çoğu şeyin korkma 🌸
ozozoz CmreKsidar Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun canım 🌸 Benim de yarın sezaryen doğumum var. Kavuşuyoruz minnoşumla 🫶🏻😊
CmreKsidar ozozoz aaa hayırlı olsun sizde sağlıkla kavuşun kolay doğumlar dilerim. Ne güzel doğum günleri aynı 🌸🌸 kız mı erkek mi