Denizinannesiii34 Yesimmmm yok kız iğneden korkmuyorum alasını vurduurum iğne takintim yok sonrasında ağrı oluyo ya ondan tırsıyorum çok agirili olursa 😀
Elifalmira İlk hamilelik tenyaptırmadım sımıntı olmadı şimdide hamileyim 11 haftalık yine düşünmüyorum çok önemli bişey değil bence
Denizinannesiii34 Elifalmira evet canım herkesin kararı farklı farklı ıste ben yaptırmayı düşünüyorum:)
Nrgll Kumral60 ikinci doz kacinci haftada aliniyo acaba bende bugun oldum tetenoz aşısı ama ikinciden falan hic bahsetmedi ebe bana
Kumral60 Nrgll canim 19 da oldum birini 1 ay sonra ikinci olunuyor bana karta yazip verdiler birseyler doldurdu sn kendin 7 aralıkta gidersen cnm.
YeYA Denizinannesiii34 Bana 20.haftadan sonra denildi yalnız. Istersen tam zamanını bi araştır öyle git. Bende 18 haftadayım. 2 hafta sonra gideceğim sağlık ocağına
Denizinannesiii34 YeYA canım bana sağlık ocağı dediki 18 haftada gel yapalım dün de doktor kontrolumvardi doktoruma dedimki hocam ebe bana dediki 18haftada gel asini yapalım he yaptır onu dedi bana sadece sence ne yapayım cuma günü 19haftaua giriyorum
YeYA Denizinannesiii34 Doktorunuz da yaptır dediyse yaptırın tabi bir bildiği vardır. Benim doktorum da 20 haftalık iken olacağını söyledi. Sizin durum ile benimki farklıdır belki. Doktorlardan iyi bilemeyiz. Yaptırın 😊
Maviseyyah Denizinannesiii34 sağlık ocağından aramışlardı tetenoz için. Tüp bebek bizimki . dr uma telefonda sordum ve cevap aynen şu şekilde” bu aşının bebeğe zararı olup olmadığı kesin olarak kanıtlanmadığı için istemiyorum yaptırmanı” aile hekimim e bu cevabı söylediğimde de şaşırmıştı. Dr uma çok güveniyorum çok şükür bir sorunum olmadı. Yaptırmadım. Araştırın siz de
DanLa Denizinannesiii34 bizim sağlık ocağı yokuşlu biyerde olduğu için eşim sabah işe gitmeden götürmüştü aç gittim hiçbir sorun olmadı canım farketmiyor yani. İlk gün bişey yoktu ikinci günden sonra fena ağrı yaptı 3 gün üstüne yatamadım resmen çok hafif de bir şişme oldu
Sedaahmet Denizinannesiii34 bana ebe 20 haftalık olunca gel dedi. Aç tok farketmez dedi. Haftaya gidecem bende aşı icin insallah cok ağrımaz. Bence mutlaka yapılması gereken bi aşı. Kordonu kesen makas steril olmayabilir ve bebekte ciddi hastalıklar görülebilir diyor doktorlar. O yüzden herkes yaptırmalı bence
Denizinannesiii34 Sedaahmet aynen canım zaten sırf çocuk icin istiyolar asiyi belli yani araştırdım biraz yapılması lazım vence ya sağol 😚😚
Ceylanim Denizinannesiii34 sabah 10 da cagirmisti beni gittim ve ac gittim çünkü sabahlarj hic yiyrmiyirum2 ozellikle tok gel falanda dememislerdi 2. doz oldum ilki cok agrimisti ama simdi agrisi yok
Denizinannesiii34 Kumral60 çok sağol bitanem aynen cuma gidiyim senin dediğin gibi aralık da giderim 😘
Kumral60 Denizinannesiii34 rica ederim canim benim asi sonrasi kolunu hareket ettirme agriyor birazcik.