sekiz esra__94 Merhaba Esra Hanım ben yaşamadım sadece 1 TL büyüklüğünde kahverengi lekem oldu, sandım ki aa regl oluyorum, 2 gün geçti olmayınca sonra da test yaptırdım Beta HGC
esra__94 sekiz benimde Şuan son adet tarihine göre 7 haftalık .. ama bana göre 5+4 öğleden sonra randevum var. Pembe bir lekelenme oldu yerleşme kanaması olabilir ye düşündüm bende
sekiz esra__94 Geç döllenme diye bir kavram var çok bilgi sahibi olmadığım, belki o sebeptendir. Lütfen kalbini ferah tut olur mu. :) Bizleri de haberdar et :)
esra__94 Geç döllenme de kese belli oluyor mu peki ben doktora gittiğimde kese vardı ve bebeği besleyecek damarlarda oluşmuş demişti canım tabi ki haber ederim bugün iş yerinde de vakit geçmek bilmiyor randevu saatini bekleyince
sekiz 2609nrgl Ogretmen 1ciftyesilgoz Gzz19 Freckles YigitHazal esra__94 user56 Ozgur_anne Seher112 Nasupetteri3 selencinaar Fikir veren arkadaşlarım için teşekkür ederim, telegram açtım şimdi ama ilk kez kullanıyorum nasıl ilerleyeceğim nasıl grup oluşturulur bilgi verir misiniz kızlar ? :)
sekiz Ogretmen 2609nrgl 1ciftyesilgoz Gzz19 Freckles esra__94 user56 YigitHazal Ozgur_anne Seher112 selencinaar Nasupetteri3 Sanırım bir grup kurabildim :) Link paylaşıyorum https://t.me/+o0onfpaWuhw4M2E0 Grup adı Hamişler :))))))))))
YigitHazal sekiz böyle bir şeye benim de ihtiyacım var. Ailemden uzaktayım. Hamilelik sürecimi tek geçireceğim. Çevremde de başka hamiş yok 😊
Gzz19 4+6 yız yarın kontrolümüz var keseyi görmek için nasipse 🤍 sabır ve duaya ihtiyacımız var sabırsızlanıyorumm
sekiz fizikcianne Telegram da grup kurduk 4,5,6 haftalık arkadaşlarımız var çok keyifli, sizleri de bekleriz😍
sekiz Alice32 Telegram da grup kurduk 4,5,6 haftalık arkadaşlarımız var çok keyifli, sizleri de bekleriz😍