Ahsenveannesi Hilalrumturk soğuk süt yudumluyorum yada dondurma yalnız salçası yoğun yemekler domatesi yoğun yemekler sucuk baharat yersem mahvoluyorum yemessem iyiyim konservelerim vardı yapıyorum ama yemiyorum yediğim gün uyuyamıyorum yanmadan
Hilalrumturk Ahsenveannesi aynen bende dikkat ettim salçalı yemek.yemezsem ve domates aşırı severim bu ara ona da dikkat ettim onları yemezsem daha iyi oluyorum yiyimce sürekli ağzıma gekiyo yanıyo midem
Pinaryldz06 Hilalrumturk bi bardak ılık süte yarım çay kaşığı kadar karbonat atıp için anında rahatlaYacaksınız ben tek çözümü bunda buldum🌸
Mtoksz Hilalrumturk aynı durumdayım gece uyanıp da ağlamadığım gün kalmadı artık gaviscon elimde geziyorum bana mısın demiyo ne meyve rahatlatıyo ne sebze ne su hiçbişey çözüm değil olan da kısa bi süre hafifletiyor sonra yine devam gerçekten bıktım hayattan keyif alamaz oldum çeken bilir
Hilalrumturk Mtoksz aynennnn öle kusmak da berbattı ama bu daha mı kötü bilmiyorum tadım yok hiç bende aynıyim gerçekten reflü nün gözünü seveyim dedirtti
hzl040823 Hilalrumturk omesek 20 mg canım bu 😇 rennie duo içiyordum hafta da bi şurup bitiyordu o kadar midem yanıyordu ki bunu içtim çok şükür iyiyim ☺️ inşallah sana da fayda eder 🫶
Hilalrumturk hzl040823 çok sağol canımmm bende tam sana yazmak için girdim kalp kalbe karsiymis valla bı baktım birkaç saniye önce yazmışsın,❤️❤️
hzl040823 Hilalrumturk yaa🥰🥰 uyanınca hemen mutfağa gittim yazmak için çok kötü mide yanması hemen yazayımda alsın dedim🫶
Hilalrumturk Kizlar ben bugün sabah mide koruyucu içtim kahvaltı ettim sonra 2 kaşık gaviscon içtim bu saat oldu çok şükür bugün mutlu geçirdim böle deneyin bide sizde inşallah size de faydası olur