Hilalrumturk Aşırı yanıyo aşırı gaviscon talcid maden suyu başka ne var fayda eden 5 dakika huzurum yok 2 gundur coştu resmen yaa süt demeyin nolur içemiyorum
minikmucizemmmmmm Hilalrumturk dün gece ağladım nefes borumun yanmasından. Soğuk süt içtim bir yudum kısa süreli fayda etti. Sonra baktım bademde iyi geliyormuş bir tane badem yedim ondan sonra uyumuşum yani o iyi geldi
Yesraan Hilalrumturk aynı bende gece uykusu yok 38 deyim yaniyor mide elma ye bakım belki fayda verir.
hzl040823 Hilalrumturk bende öyleydim reflü ilacı yazdı doktorum rahatladım şuruplar geçirmiyordu 😢 doktorunuzdan isteyin bence hap çok iyi geldi
Hilalrumturk minikmucizemmmmmm uykumdan uyanıyorum sırf bundan yemin ederim neymiş bu böle ya son 1 buçuk ay kaldı yeni yeni 2 haftadır ama zirveyi yaşıyorum 2 gündür hele bide akşam daha beter oluyo ya
Hilalrumturk minikmucizemmmmmm sürekli elimde su bardağı su içerek bastırıyorum anlık oda altıma isicem su icemekten 😂
minikmucizemmmmmm Hilalrumturk evet ama sanki su daha çok tetikliyo acı su geliyo ağzıma hep 😂 ben daha 26 haftalığım napcam bilmiyorum gaviscon falan hiç kullanmadım olmazsa yazdırcam😃 bide akşam yemeğinden sonra bişey yememeye dikkat etcem, inşallah 😂
Hilalrumturk Zehross03 Zehross03 himm ben soğuk su içmiyorum hamileyken sakıncalı diye okumuştum bı yerde normalde asla soğuk olmayan su icemem ama alıştım 7 aydır
Hilalrumturk minikmucizemmmmmm valla aç duruyorum yine yanıyo yiyincede yanıyo yatiyom yanıyo kalkiyom yanıyo midemi nakil ettirmek istiyorum serumla besleneyimmm yaaa vallahi hayattan soğudum ,😂😂😂😂sizin daha varmış biraz daha hadi benim son 1 buçuk ay nasıl geçer böle bilmiyom da
minikmucizemmmmmm Hilalrumturk yandıkça buraya girip tavsiye okuyorum her şeyi deniyorum şimdi elma yemeyi düşünüyorum hafiften başlıcak gibi yanma 😃
Bkmcnkr Hilalrumturk bende de öyleydi. Doktorum mide koruyucu hap yazdı. Sabahları onu içince üzerine ne yersem yiyim yanma olmuyor.
ipekmom_ Hilalrumturk gavisconu her öğünden sonra 2ölçü içerek rahatladım. Günde 1kaşıkla falan geçecek bişey değil.. bende öyle oldu en azından. Yanardağ gibiydi midem, ejderhanın alev püskürdüğü gibi püskürücektim az daha 😁