Sahradmla Kızlar Ekim ayında doğum yapacaklar gelsin burda sohbet edelim hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalık vs cinsiyetlerimiz neler olacak acaba 3. Gebelik ama ilk gibi heyecan korku var 😂😏
Agg0207 Sahradmla 7. Haftam benumde evde yemek yapamıyorum ama dışarıda başka yerde yiyorum bulantım bazı gün çok bazı gün hiç yok gibi anlamadım bende ilk başlarda çok uyku halsizlik olmuştu şimdi iyi gibiyim anlamadım kendimden hicbirsey
eylulmihrasmom Sahradmla 8+2deyim, midem çookk bulanıyor çok zorlanıyorum. ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse 🥰🥹
Three Sahradmla benimde ekim3gözüküyor doğum 11+2 aç kalınca çok yiyince bulantı oluyor kusma da birkaç kez oldu yine aç kalınca çok yiyince oldu kokuya hassasım göğüslerim aşırı hassas çok acıyor şişti ve gergin ve birde biraz gazla kilo aldım sigarayı bıraktığım içinde
Tugce_acrr45 Sahradmla bende öyle tiksiniyorum evden mutfaktan hele kapının önünden geçince kusuyorum o derece ama başkasının evinde hiçbişry yok
adatuna Sahradmla aynısı bende de var. Ev ev değil sanki ahır gibi geliyor sksjsjjs oda değiştirince bile kötü koku geliyor ki evi havalandırıp temizlik yapılmasına rağmen 😢
Sahradmla Tugce_acrr45 bende aynı öyle annemin evinde 8 gün kaldım baya iyiydim uyku dışında ama evime geldim yine başladı da 😏
Sahradmla BusMom son adet tarihi ve doğum tarihi yazarsanız cinsiyet tahmini yaparım hem ogrendiginiz zaman doğru mu değil mi öğreniriz 😂
bastet Sahradmla çin takvimine göre mi tahmin yapıyosunuz? Çin takviminden farklıysa bana da bakabilir misiniz rica etsem? Son adet tarihi: 15 ocak 2023, dogum tarihim: 5 şubat 1996
Sahradmla eylulmihrasmom ilk çocukta bnde çok kötüydüm 3 ayda 15 kilo verdm 2. İdare eder bu 3. Biraz zorluyor 😂
mekselinaa eylulmihrasmom oy o mide bulantısı benide öldürüyor resmen bizde 8+5iz neredeyse aynı sağlıkla gelsin bebelerimiz birdahaki randevun ne zaman doktorum 10 ve 14 hafta arası gel dedi ikili tarama yapmayı düşünüyormusun canım❤
mugeb123 eylulmihrasmom hayırlı olsun bende 8 haftalığım bir şey sormak istiyorum size.doktor sizi bir daha ki kontrole ne zaman çağırdı beni 1 ay sonra çağırdı da bana biraz uzun geldi o sırada bir şey olur diye korkuyorum açıkçası
eylulmihrasmom Sahradmla belki ilk çocuğunuzun cinsiyeti ne :) benim de 2.ama ilkinde düşük yapmıştım maalesef. şu an gerçekten çok zor geçiyor doktor prilam yazdı hiç bi seye yaramadı boğazım yırtılıyor kan geliyor iyice . su bile içsem kusuyorum🥹
Sahradmla 3kuzuAnnesiyim hahahha sana yapmıştım ya 😂 erkek çıkıyordu 😂 eşinin ve kendi doğum tarihini ve son adet atar mısın 😂 maşallah hep karşıma çıkıyorsun 😂
Antalya0772 Sahradmla hayır öğrenmedim daha gitmedim daha erken diye gitsem acaba öğrenir miyim ki ;)
Sahradmla Three ayy sanki beni tarif ettin malesef ben sigarayı bırakamadım ama göğüslerim çok fazla hasas dokunamiyorum bile önceki gebeliklerimde olmadı ağrı vs kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor koku hassasiyetim ya kendi evimden çok tiksiniyorum 😂
3kuzuAnnesiyim Sahradmla ee erkk cukmadı demkkı yanlış:/ gervı erkk cıkmadıgı yokkı her takvımde ılk kez erkk cıktı
Three Sahradmla buarada benimde 3.gebeliğim kızlarım 13-16 yaşlarında Bende 35 yaşımdayım garip duygular içerisindeyim bazen pişmanlık bazen iyilikler falan
Sahradmla Three benimde 2 kızım var biri 4 buçuk diğeri 1 ay sonra 2 yaşını doldurucak bnde 23 yaşındayım 😂 sürpriz oldu bizim ki
3kuzuAnnesiyim Sahradmla @Three çvenumde ıkı ııxım car 3. Gebelıgım supriz dgl gayet planlı ovulasyonlu yumurta gunu takıplıydı ama 3. Kızım gelıck