Aslitiryak MERhaba sizlere bir sorum olacaktı Bu benim 3.gebeliğim ve dokturum omega 3 önerdi ve okuyorum yorumları iğrenç tadı kötü mide bulandırıyor yazıyor çağı kişi Almasam olur mu kullanmasam zararı olurmu? (Diğer çoçuklarımda kullanmadım)
Cansuercan Aslitiryak imom kullaniyorum canimm hap gibii bi tadi yokk kapsül midede patliyo 😂 ama kullanmalisin bir suru faydasi var biluyosun
Aslitiryak Cansuercan faydası varda tadı kötü felan diyorlar ve mide bulantısı bu hamileliğimde aşırı berbat cesaret edemedim
Melhaercan Cansuercan bende 2 aydır kullanıyorum çünkü her zaman balık yiyemiyouz malum ve çok güzel bi hap
Cansuercan Aslitiryak yag olarak iciyolarsa dogrudur ben anlamiyorum kapsul dedigim gbi yutuyorum bi tadi tok
Cansuercan Merveass canim hamile olmasanda kullanabilirsin ilaç degilki bu vitamin gbi dusun ben balik yiyemiyorum he diyosanki ben yiyorum tabik8 icmene gerek kalmaz
Cansuercan Melhaercan evet evet kullanmaya basladigimdan beri tırnaklarim bile duzeldi iyice beter olmustu vitaminsizlikten kiriliyodu 😂