Papatyamoms Ozlmmhmt 17.haftamdan sonra almaya başladım ona rağmen şuan 9 kilo aldım 29+6dayim en azindannilk 4 ay alınmasa daha iyi bence extra biseye çokta ihtiyaç yok o zamana kadar
mucizem_0809 Ozlmmhmt 😀😀😀 Allah sonumuzu hayır etsin inşallah birer fil olarak doğuma gitmek çok korkutucu 🙈🙈
Ozlmmhmt mcansum öyle yapicam canım ya ekmeği çok yiyorum hamile kaldığımdan berri şimdi kesicem yine
mcansum Ozlmmhmt bende cok yıyorum vala hala mide bulantısından et tavuk yıyemiyodm genelde kahvaltı falan benimde duzene girmem lazm sağlıklı sekilde ama ıste mıde bulantısından bazen sevemıyosun yediklerini
Sedaahmet Ozlmmhmt ben 19+4 haftalığim. 2 kilo aldım sadece. İlk 3 ay fazla iştahım yoktu. Ama son 1 aydır felan cok çabuk acıkıyorum. Cok yiyorum.
Dyg34 Ozlmmhmt 5. Ayımda başladım almaya 8. Ayıma giricem 7 kilo almısım ama kendini sınırlama yanlızca 2 kişilik yeme doyucagın kadar ye ıste bu bana bu bebege yapma bende bir4 kilo daha alsam öyle bitirsem tamam 😂
Htcmstfomer Ozlmmhmt ilk 12 haftada 4 kilo aldm hizli bir skildd 1 ay icindede verdim hatta bulantm vs. Biseyde yoktu Ilk zaman alip sonradan cabucak veriyosun Asıl kiloyu 16. Haftadan sonra almaya başlıyorsun dogum sonuna kadar 😊
AZehraa 7. Haftadayim affedersiniz öküz gibi yiyorum böyle bir iştah yok 59kilo sanıyordum kendimi tok karına 62.8geldim bu şekilde giderse yuvarlanarak gideceğim sanırım doğuma. Göbeğim ve basenlerim aldı başını gitti