Tunurr 54 kiloyla hamşle kaldım yarın 30. Haftama başlayacağım şuan 62 kiloyum çokta takmıyorum veriliyor Doğumdan sonra 🤗❤️
Ozlmmhmt glsmdncr çok gülemiyorum meyveyi yoğurdu ama onun dışında ekmek hiç yemezdim ben şimdi ekmeknyemeye basladim
glsmdncr Ozlmmhmt ben peynir yoğurt süt yumurta bunların hiç sevmem ama yarim kase yoğurt iki üç günde bir yumurta zorla biraz biraz peynir sonra bi baktım canım süt filan çekmeye başladı. Ilk zamanlar için almiyo zaten ama sonraları yiyosun merak etme
Ozlmmhmt Tugbax68 aynen canım benim de çok açıldı istahimda televizyonda gördüm bugün zararliymis normalde
Ozlmmhmt Baklava sağol canım aklına geldikçe şöyle bana da suya limon ve salatalık koydum öyle iç-içe günlük televizyonda gördüm hamileler icin
Ozlmmhmt glsmdncr öyle yapıyorum canım bu saatten sonra dikkatli yiycen ekmeği kesicem normalde yeniyorum hamile kaldıktan sonra yemeye basladim
mcansum Ozlmmhmt dikkat et mutlaka bebek suan kılo almıyor bile 4 ayda bile bebek 100g olmus olmuyor nerdeyse iştahını kontrol et canım ben 4 ayın sonundayım 2.700 aldım
Ozlmmhmt mcansum öyle yapicam canım ya ekmeği çok yiyorum hamile kaldığımdan berri şimdi kesicem yine
defnekrmn Ozlmmhmt 14 haftalığım hiç kilo alımım olmadı gr oynuyor sadece 😂 zaten genelde 3 ay sonrasında kilo almak daha sağlıklı tabi çok kilolu olmamak kaydıyla dikkat etmek gerek yoksa Doğumda zorlaşabilir