GulserenKY efeninannesiii_ Bende normal doğum yaptım ilkinde çok rahat geçmişti mesela. İnşallah saglikla kucağınıza alırsınız.
efeninannesiii_ GulserenKY Allahım sizin ki gibi rahat ve güzel geçen doğumlar nasip etsin hepimize o zaman. Teşekkür ediyorum ❤️
Betulakarr efeninannesiii_ insallah kuzum inşallah sağlıkla gelsin yavrularımız dogumdan da sag salim yavrumuzla beraber cikmayi rabbim nasip etsin inşallah gerisi boş. Allahım hayırlısını versin bakalım bizi neler bekliyor 😘
Tugcekivrak efeninannesiii_ Ah geçen bende senin gibi bir konu açtım demedikleri kalmadı bana . İnsanları korkutup ellerine ne geçiyor bilmiyorum . Bir de pozitif doğum hikayem diye başlık atmış. Bşr girdim hüsran . Çok yanlış gerçekten
efeninannesiii_ Tugcekivrak sorma. Yargılamaya geliyor buraya hepsi. Herşeye saygım var ama karşı tarafta saygı çerçevesinde yorum yaparsa. Kalkıp bana kendi kendine horozlanınca ister istemez kavgaya dönüşüyor.
Naazli efeninannesiii_ kötü doğumda bir tecrübe diye düşünüyorlar ve hani benim başıma geldi siz dikkat edin gibisinden yazıyorlar sanırım.
Papatyagbsn efeninannesiii_ walla hickimseye inanmadım herkes normal doğumu kötülerken ben ısrarla normal doğum yaptım iyiki yaptım şuan ikinciye hamileym yine normal yapicam sadece bol yürüyüş sıcak suyu tavsiye ederim tabiki yapamayacgini düşündüğün an sezeryana dönebilir sn
efeninannesiii_ Papatyagbsn ya ağzına sağlık arkadaşım. Bu kadar basit aslında. Kötü bile olsa benim zor geçti demek yeterli baktığında. Senin gibi düz insanları seviyorum ya çok sağol gerçekten 👍🏼
Papatyagbsn efeninannesiii_ doğum aslında moral isteyen ve biraz soğuk kanlilik ister birbirimize destek olmalıyız yani kimseyi dinlemeyin kuzenime anlattm o kadar anlatıldığı gibi zor olmadığını ama etraf o kadar baskı yapmıştı ki 6 cm le sezeryana girdi ya yazık yani hamilelik zaten hormonlarin tavan yaptığı bir zmaan lütfen korkmayın Allah yardim ediyor ve size bir dua soyliyim ben çok faydasını gördüm ntsye bağladılar rabbi yesriyi okudum nasıl dogum yaotim çıktım görmedim sizede şifa olsun arkadaslar
efeninannesiii_ Papatyagbsn amiiin inşallah güzel kalplim. Gerçekten öyle normal zamanda takılmayacağın şeylere kafa takıp korkmaya başlıyor insan. Bilmediğin bi yol işin ucunda evladın var. O an aklına geliyor olumsuz okuduğun şeyler. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin bütün annelere..
Dlkzz efeninannesiii_ buna bende katılıyorum. Zorunlu Sezeryan olacağım ve birisi cok kötü bisi yazmış bilmiyorum gerçekten oyle mi ama onu okudugumdan beri kafamdan atamıyorum😔
efeninannesiii_ Dlkzz işte bahsettiğim şey bu.. Yazık. Belki çok kolay bir doğum olacak, herşey sorunsuz mis gibi ilerleyecek normal olsa. Ama öyle şeyler yazıyorlar ki. İnsan normali düşündüğüne bile pişman oluyor.
1prensannesii_ Yagmurcmn kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum zaten hassas diye de yaziyor genelde ben hepsini okuyorum iyiye de kötüye de kendimi hazırlıyorum benimde ilk gebeliğim Rabbim hayırlısını sagliklisini versin
Zeynepnisaa Betulakarr herkesin doğumu, sancı eşiği kendine özeldir. Belki hiç anlamadan bi avazda doguracaksiniz. Kimsenin hikâyesi sizinki ile bir olmaz endişe etmeyin.kendinize fobi yapmayın derim
Hazalaskin efeninannesiii_ bence kötü niyetle yazılmıyor iyi de olsa kötü de olsa tecrübe belki de yanlış bişey yaptı kendisi yada doktoru bizler dikkat edelim o hataya düşmeyelim diye yazılıyor diye düşünüyorum o kadar hassassanız Doğum hikayesi okumayın çünkü pozitif yazılanlar bile belki sana göre pozitif değildir korkunç gelebilir
efeninannesiii_ Hazalaskin yok canım hepsi için geçerli dğeil bu yazdıklarım. Teşekkür ederim yine de
CmreKsidar efeninannesiii_ hassas yazılmayan doğum hikayelerine giriyorsanız evet yazılıp bildirilmesi gerekiyor ama onlarda doğuruyor tecrübelerini paylaşmak istiyor bende çok etkileniyorum ama bazen Buda bir ihtimal herkesin basına aynı şey gelecek değil ama benimde hikayem böyle olabilir diyorum. Yani ihtimalleri görüyorum bir yandan herşey güllük gülistanlık değil ki hayatta bunlarda gerçek. Bence çok etkileniyorsanız iyi kötü hiç bir doğum hikayesini okumayın. Benim yüzüme olumsuz şeyler diyenleri ben direk tersliyorum ama olumsuz şeyler yaşayabilirim bunu hep biliyorum.