Seymameva Cagla87 Allah allah değişik geldi şimdi banada o glükozu içtikten kaç saat sonra bakılıyor Peki
Cagla87 Seymameva İçtikten 1 saat sonra bakılıyor. Doktorun ne diyorsa ona göre hareket et bence. Eğer içmek istemiyorsan da doktoruna açlık-tokluk baksak olur mu diye sor
goncacan Bkucuksahin aynen doktorlarda 6 sene hoşuna okuyup üstüne 4 sene boşuna uzmanlık yapmış zaten.
KaderAdnan bende yarın yaptırıcam doktor gizli şeker varmı diye yaptırmam gerektiğini söyledi eşimde öyle annem ve kayınvalidem yaptırma iyi değil diyor yani herkes bişey söylüyor benimde kafam karıştı ama yaptırıcam sonuç olarak yarın sabah 😁
goncacan KaderAdnan bende hemsireyim önce sekerimi kendim takip ediyordum biraz yüksek seyredince yaptirdim ve diyetle toparladik durumu ama farketmeseydim bebek içinde anne içinde riski çok.
zlemAbbasiTun Seymameva canım banada doktorum kesinlikle yap dedi ben kanda baktırdım hem açlık hem tokluk şekerime yapmak istemiyorsan kanda baktır daha iyi bence ☺️
KaderAdnan goncacan tabiki bencede şeker çok riskli ve aynı zamanda sinsi bi hastalık bence ihmale gelmemeli şekerin göze vurduğunu bile gördüm görme duyusunu kaybedenleri
Gulay01 Bu konuda canan karatayın çok güZel bir açıklaması var internetten bulup dinlemenizi tavsiye ederim sonucta Karatay da bir doktor hemde iç hastalıkları ve kalp (profesörü). Öyle iki baklavaya eşit diyenler asıl aç karnına sıvı saf şekerin zararından haberi yok. Test bir sonuctur o safhaya gelmeden insülin direncini düşürmeye yönelik beslenirseniz zaten kan sekeri tehlikeli boyuta çıkmaz yani düşük karbonhidrat ama fazla sebze yeterli miktarda yağ dengeli et protein tüketimi. bunları bilmek içinde artık doktor olmaya gerek yok.
Berilikom Seymameva bununla ilgili dr Banu çiftçiyi ve Gürkan kubilayın video larını muhakkak dinle izle çok ikna edici ve önemli bir konu ben yarın yaptırıcam😘
Cagla87 Seymameva Rica ederim canım. Allah hepimizden razı olsun. Umarım senin de tahlillerin temiz çıkar.