Batbur Happymomleyla bence yoktur böyle bişey ya çünkü erken test yaptırınca düşük çıkıyor sonuç geç test yaptırınca da sonuç yüksek çıkıyor cinsiyetten hariç testi ne zamanda yaptırdığında alakalı sonuç değeri 🤔
Asena97 Happymomleyla bence alakasi yok. Onun cikmasi yumurtlamadan ve sizin kan degerini ne zaman vermenizden asli
Bet1 Happymomleyla ilk oğlumu 1363 le reglime 2 gün kala öğrendim. Şu an ikinci hamileliğim 31.9 la reglime 8 gün varken oğlumu öğrendim 😂
Elifeski22 Bsrozby valla bir bilgim yok cinsiyeti de henüz belli değil 🥰 bence normal yüksek çıkması ben adet gecikmesinin 8. Günü kan verdim 5. Günü de idrar testi yapmıştım 🥰
Elifeysu Happymomleyla beta gün gün kendini katlayan bir değerdir hormonla alakalıdır. Lütfen böyle şeylere inanmayıp biraz araştırmayı deneseniz 😂
Sevalturgutalp Happymomleyla ilk bebeğim öğrendiğimde 1751 di sonra düşük yaptım adet olduktan sonra tekrar hamile kaldım 53,3 dü galiba bu ay başladım inşallah vardır😢🙏
Blggg22 Happymomleyla evet canım aslında test falan yapmıştım ama çıkmamıştı bir anda çıkınca bende şok oldum