Kiraz53 Happymomleyla inşallah çikolata ye üstüne bol su iç hareketleniyorlar 😍😍 ikinci gebelikte de hic beta bakilmadi test yaptığımla ayni gun hastaneye gittim kese göründü ultrasonda çünkü
Happymomleyla 262223-- benim de tatlı hiç canım çekmedi siz gibi şeyler çekti hep hurafeler işte öff yıl 2023 hala 16 lı haftaları görmek gerekiyor ki o da tam belli olmuyor 😅
Happymomleyla minigiminannesi03 kaçıncı denemenizdi ilk mi? size üzülmeyin diyemem üzülünür tabii ama doktorlar çocuğunuz olmaz dememiş hala bir umut var siz denemeye devam edin canım🙏🙏
Bsrozby Elifeski22 Benimde 4+5 te 9572 falandı baya yüksek geldi bana yüksek olması hakkında bi bilginiz var mı?
Elifeski22 Bsrozby valla bir bilgim yok cinsiyeti de henüz belli değil 🥰 bence normal yüksek çıkması ben adet gecikmesinin 8. Günü kan verdim 5. Günü de idrar testi yapmıştım 🥰
nur34_ adatuna yani degerle cinsiyet belli olmaz ama merak ediyorlar anniskolar bn doktor soylediginde bile heyecan duymadim abccvv
Seter Happymomleyla İlgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü ne zaman öğrendiğinizle alakalı bu durum :) zaman önemli. İlk hamileliğimi 685 ile ikincisini 831 ile öğrendim
pelsin72 alotoflover amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏
Mhmtefeaysnr Happymomleyla beta cinsiyet dışında her şeyle alakası var ama cinsiyetle cidden alakası yok 😅
Aynenkanka Happymomleyla 34 çıkmıştı benim de oğlum oluyor 😁😁 alakası olduğunu sanmıyorum ama tatlı tesadüf 🫠
Umrnkara Hcgnin cinsiyete ne alakası var kızlar yapmayın etmeyin 🤭 Ayrıca o kadar erken nasıl öğrenebiliyorsunuz şaşırdım ,ben gecikmenin 3.gunu kan verdim 1118di değerim oğlum olacak inşallah 🥰