sevilk Kızlar sünnetini bebekken aklı başına gelmeden yaptırmak istiyorum. Uygunsa doğumdan hemen sonra bile yapılıyormuş yaptıran var mı ya da ne zaman oldunuz 🌸
1melekannesiii sevilk Doğumdan hemen sonra olması anne açısından çok rahatlık yeni doğdukları için süt içip devamlı uyuyorlar zaten hem taze et olduğu için daha çabuk iyileşiyor🙂 sünnet hemşiresiyim🙈
btllsk sevilk Arkadaşım yaptırdı doğumdan bir hafta sonra çok rahat etti bide 6 yaşında büyük oğlu var onu yaptırmadı nasıl yaptırcam keşke bebekken yaptırsaydım diyor.
3Tospikannesi sevilk ben oğlumu 4 aylıkken mecburi yaptırdım idrarını zor yapıyordu doktor sünnet dedi iyiki de erken yaptırdık bebek olunca çabuk iyileşiyor
cokkasmabeabi sevilk 48 günlükken klipsli oldu oğlum sünnetini çok çabuk iyileşti keşke 40in içinde yaptirsaymisim
Eceecim 1melekannesiii yaa ben 40 ı çıktıktan sonra düşünüyordum biraz toparlansın diye ama doğumdan hemen sonra daha mı iyi diyorsunuz ☺️ danışayım hemşireyi bulmuşken
sevilk 1melekannesiii yaaa çok güzel denk geldiniz içim ferahladı o zaman Allahın izniyle hemen yaptırmakta fayda var çok sağolun 🌸
efeninannesiii_ 1melekannesiii ay çok sevindim bu yorumu gördüğüme. Bende oğlumu doğar doğmaz hemen sünnet ettirmeyi düşünüyordum❤️
1melekannesiii Eceecim Evet çoğu doktorda bunu öneriyor zaten🙂 ama sünnet olduktan sonra bezini muhakkak hemen iyileşmesi için elinizden geldiğince açık tutmaya özen gösterin bez değdikce bebişinizin canı acıyabilir ve ciddi olmayan kanamalar(dikiş atması) olabilir😊
Hilal2 Aman bebekken mutlaka yaptırın 1 ay önce yaptırdım 6 yasında oğlumu genel anesteziyle oğlumda çok fena travma oldu şimdiki aklım olsa bebekken yaptırırdım
Tuba- Bende doğduğunda yaptırmak hemen istiyorum. Bez içinde çok çabuk iyileşiyor bi arkadaşım yaptırdı göbeğinden önce iyileşti
Dudumundo Eceecim pet bardağın yarısını kesip pipinin üstüne geçirip bezi öyle kapatıyorlarmış bez pipiye yapışmıyormuş böylece.
Gny18 sevilk ikizlerim 2 buçuk aylıkken sünnet oldular. Evde sağlık ekibi ve doktor tarafından yapıldı çok rahat geçti ilk gün bir kaç saat zorlandım o kadar. Hemende iyileşti pipileri 🫣
Miniktirtil Benim bebislerimde 42 günlüklerdi kiloları düşük olunca ben bekledim fakat daha önce bile yaptirilabilinirmis😅
znkara sevilk oğlum 45 günlüktü yaptırdığımızda çok çabuk iyileşti yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta gibi bir sürede
semadrd Merhaba kızlar geçen gün bende eşimle bu konuyu konuştum o da yaptıralım hemen doğunca dedi ama ben korkuyorum yaaaaa ya canı acırsa 🙈 nasıl yapıyorlar uyuşturup mu sonrasında çişini yaprken falan acımaz mı kuzumun pipisi😩🙈🤭
sevilk semadrd ilerleyen yıllarda travma oluşturanildiği gibi acısı hep aklında kalacak ama bebekken hiçbir şey hatırlamıyor olacak. Doktor onayıyla erkenden yapılması gerektiğini düşünüyorum 🤗
sevilya1991 Sarılığın gecmesını ve gobek kordonunun düşmesını bekledım. Sekız gunluklen yaptırdım. Çok da kolay geçti
Aynenkanka sevilk ben bir çocuk cerrahına sormuştum, göbek bağı düştükten sonra 40ın içinde maksimum 2 aylık olmadan yapmamızı önerdi. Klips yöntemi ile kendisi yapıyormuş