AlininAysesii 031965 Siz medicinaya gittiniz mi peki, hangi doktorları öneriyorsunuz? Yaa bi ton yol tepip geliyorum, değsin yani, en ince ayrıntıyı söyleyen bi doktor bulmak bu kadar zor olmamalı 😂
Nuraydiyebiri AlininAysesii ben lokman hekimde Ahmet Beye gittim son kontrolümde. Memnun kaldım kendisinden. Benim beklentimi karşıladı. Her ayrıntıya kadar bakıp sizi bilgilendirsin istiyorsanız gidin. Eşim bile farketti önceki doktorla olan farkı. Hatta akşam 6dan 10a kadar da randevu alıyor. O da ayrı bir kolaylık.
031965 AlininAysesii ben medicinaya gidiyorum 6. Haftadan ber burcu ungana gidiyodum sabrettim günler geçtikçe düzelir dedim ama beter oldu bilgi tavsiye ilgi sıfır suratına bile bakmıyo düşün ki. Bugün yeni bi doktora muayene olucam ben de bu hafta deneyeyim diyorum bu iyiyse yazarım sana iyi değilse başkasını deniycem😂
031965 AlininAysesii şimdi muayene oldum çok ilgiliydi ultrasona bile burcudan iki üç kat fazla uzun baktı beğendim güler yüz espri bile yapıyo içerde rahat 15 dk durmuşumdur oturup derdimi anlatabildim güzeldi
AlininAysesii Nuraydiyebiri Yaaa ben de her şeyi açıklasın istiyorum, çöl teşekkür ederim gideceğim Ahmet beye
031965 Nuraydiyebiri ahmet melih mi medicinadaki ben de bugün ağahan beyi deniycem iyi değilse ahmet beye görünücem bi de 😔 iyi doktor bulmak çok zormuş ya
Nuraydiyebiri AlininAysesii ultrasonda uzun uzun baktı. Öncesini takip etmediğim için incelemek istiyorum iznin varsa diye sordu. Kan idrar tahlili istedi. Hatta dışarıda yaptırıp getirebilirsin sorun olmaz dedi. Bebeğin eşi aşağıdaymış onu çok sakin güzel bür şekilde anlattı. Takibini yapalım yer değiştirebilir dedi. Stres yapın diye söylemiyorum sadece bilelim ona göre kontrollü davranalım dedi. İnşallah siz de memnun kalırsınız.
Nuraydiyebiri 031965 evet Ahmet Melih bey. Belki ben akşam 6dan sonra gittim diye böyleydi bilemiyorum. Önceki doktordan görmediğim alakayı gördüm. Hitap ediş şekli de çok güzel. Yasemin hanıma giderken odada en az 3 hasta oluyorduk. Eşim sadece ultrason için odaya geçince gelebiliyordu. Açıkçası soracağım şeyleri de soramıyordum. Sonuçta benden başka 2 hasta daha oldu hep odada.
031965 Nuraydiyebiri çok iyiymiş gerçekten ağahan bey çok yoğun beklentiyi karşılamazsa ben de Ahmet beye gideyim yakın zamanda
Ebrutlny AlininAysesii aynen orda sıra bulmak ölüm gerçekten ben göründüğüm gün hemen arıyorum öyle sıra buluyorum anca bi kaç gün falan geçiyo ama olsun diyorum artık
Ebrutlny AlininAysesii Derya’ya gitmeyin derim sekteter hemen ona yönlendiriyo zaten günel de var ona da gidebilirsin yada Ahmet beyide öneririm çok iyi
AlininAysesii Ebrutlny Zaten talep yoktu doktora, belli yani kimsenin gitmediği. Aynen Ahmet Melih beyi deneyeceğim önümüzdeki ay.