Serifeokce Ben dünkü kontrolde ağahan beye gittim ilk kez onu demedim renkli ultrasonda bakması ama genel olarak bilgi verDi
Serifeokce yani doktorların tavrı değişip duruyor. beklediğim kadar güleryüzlü değildi doktor ben gittiğimde de. fakat akşamüzeriydi ve yorgunluk vardı diye düşünüyorum.
Arife3507 Arife3507 ahmet icinse ben de hix memnun kalmadim 3 gibi muaneye gittim kimse olmamasina ragmen adam gibi bakmadi bile surekli gelisimi nasil diye ben sordum sormasam diyecegi yoktu
Serifeokce Arife3507 yok ben ağahan beye gittim ilk kez. Açıkçası memnun kaldığım noktalarda vardı Diğer doktor bana 5 aydır hiç demedi eşin aşağıda kanaman olabilir şöyle olabilir böyle olabilir diye. Tekrar gidince yine yazacağım haftaya kontrolüm var.
Arife3507 Serifeokce bir tek lokmandaki hatice biraz dikkat ediyor geri kalan hepsi bir cok kisi aliyor
Arife3507 Serifeokce ben gittim hastakari tek tek iceri aliyor birini aldiginda baskasi girmesin diue kapiyi direk kilitliyorlar. Mahremiyete onem veren biri. Tek tek aldigi icin sorularida daha rahat sorabiliyorum. Simdilik agahan burcu ahmet gulsum arasinda tek memnun kaldigim kisi
Serifeokce Arife3507 doğum ile ilgili hiç konuştunuz mu yani normal doğuma mı yönlendiriyor yoksa sezeryane mi
Arife3507 Serifeokce genelde normalden yana muane icin beklerkende hep dpgum icin hastalari geliyor ve normal dogum yaptirdigini duyuyordum
Serifeokce Arife3507 tekrardan merhaba. Siz Hatice hanıma gidiyorsunuz değil mi ? Kaçıncı haftadaydınız bir de renkli ultrason ile gösteriyor mu bebeğinizi
Arife3507 Serifeokce 19. Haftadayim 20 ye girmek uzereyim hatta evet hayiceye gidiyorum uygun pozisyon yakalarsa rica edin gosteriyor ben yuzunu goremedjm ayagini sadece renklide gorebilmistim
Serifeokce Ağahan bey 2 keredir göstermeDi bana bende söylemedim diğer hast yasemin hanım her gittiğimde gösteriyordu
Arife3507 Serifeokce bazilari ugrasmak istemiyor bende 2 kere hatice disinda ahmete gideyim dedim oda goremedim dedi cikti direk halbuki o anda hastasi hic yoktu biraz daha istese bakabilirdi
031965 Serifeokce ağahan beye gidiyorum ben onun cihazı renkli değil ki. O hastanede bi tek ahmet melih beyin renklisi var
Arife3507 Serifeokce aynen oyle su an bile ilgilenmiyorlar dpgum aninda nasillar acaba beni korkutuyor bu durum
Serifeokce Arife3507 ben ağahan beye gidiyorum 2 keredir. Yasemin hanım renkli ultrason da söylemeden gösteriyordu. Ağahan bey de herşeyi anlatıyor tahlillerini inceliyor mesela bana plesanta aşağıda diye ağahan bey söyledi yasemin hanım 5 ay hiç bundan bahsetmedi