DnzTnr Tgcgkhn ben havuç mercimek soğanı iri iri atıyorum içine soğan atmadigim da oluyor almaya usenirsem atmam hatta mercimek azsa bı tane de küçük patates atıyorum hepsini kaynatıp blenderden çekiyorum mis gibi oluyor 😂
Tgcgkhn DnzTnr hahaha diğer yemeklerde soğan varda hamilelikten dolayı çürmüş gibi geliyor mercimekte 🤭
Tgcgkhn Hazalaskin buna çok güzel cevabım vae benim ya 😂 sabah kahvaltısı için yapılırsa soğansız öğlen yapılırsa soğanlı 🤭🤭🤭🤭
MaviK Tgcgkhn soğansız yapıyorum hep daha lezzetli oluyor durdukça kokmuyor soğanla yapınca sanki ikinci günden sonra kokusu çıkıyor diye sevmiyorum
Minikmucizemmm26 Tgcgkhn ben daha çok seviyorum sogansiz patatessiz tek mercimeği iyice kavuruyorum daha lezzetli oluyo bana göre
Mucizem33 Tgcgkhn vala hep yapıyorum herkes cok beğeniyor lokanta usulü gibi oluyor . Püf noktası mercimegi sararana kadar kavurmak
Yldzhra Soğanlı sevmiyorum kokusu kötü oluyor ben hep soğansız yaparım mercimek su ile kaynatır içine yağ ve un katarım özellikle kemik suyu ile yapın daha bi güzel oluyor
Tugbaserdar011120 Tgcgkhn olur neden olmasın ben salçayı yağla kavuruyorum mercimek patates ve havuç dilimleyip koyuyorum suyla haslaniyor blendrdan geçir harika oluyor