nebakiyonkomikmi Tgcgkhn Olur neden olmasın her yemek soğanlı olmak zorunda değil ki ama soğan tat verir🙂
Zehross03 Tgcgkhn ben komple sebzeli sevmiyorum un tereyağ mercimek miss gibi en üstede toz biber yaktımı tamamdır
1ciftyesilgoz Süzme yapıyorum genelde soğanı ikiye bölüp mercimekle kaynatıyorum öyle rahatsız da etmiyor. Soğansız hiç bir yemek düşünemiyorum ben😬
Beigebaby Tgcgkhn soğansız yapanlar var ben hiç hep soğanlı yaparım eğer güzel olursa banada haber verin 😂
Pembesarelle2 Tgcgkhn Annem süzme mercimeği yaparken soğan soyup içerisine atardı süzeceği zaman çıkarırdı daha sonra tereyağında un kavurur bağlardı 🫠🫠
Mucizem33 Tgcgkhn vala hep yapıyorum herkes cok beğeniyor lokanta usulü gibi oluyor . Püf noktası mercimegi sararana kadar kavurmak
Hazalaskin Tgcgkhn menemen soğanlı olur soğansız mi 😂 ben çok severim soğan soğansız düşünemiyorum hatta iki diş de sarımsak atarım
Tgcgkhn Hazalaskin buna çok güzel cevabım vae benim ya 😂 sabah kahvaltısı için yapılırsa soğansız öğlen yapılırsa soğanlı 🤭🤭🤭🤭