usenmedimyaptimbirvelet babyasyanil yeni hamileliğimi öğrendiğimde perde astım koltuk ittim dip köşe temizlik yaptım son aylarımda da aynısını yaptım bir şey olmadı bebeğin sana tutunacaksa illa ki doğuyor hatta ben kolay doğurmamın sebebini bu temizliklerime bağlıyorum hsdjjdh
ilgihazaal babyasyanil her bunye bir degil agir kaldirmak ben de sorun oldu mesela. Dikkatli olmakta fayda var. Bir kere bi sey olmadi baska sefer olmayacagi anlamina gelmiyormus ben de yasayarak öğrendim..
babyasyanil ilgihazaal kesinlikle öyle canım hepimiz bambaşka vücutlara sahibiz doğru söylüyorsun teşekkür ederim
Ahsenn031013 babyasyanil hiç bişe olmaz Bi oğlum var 2.5 yaşında sürekli onu kaldırıp indiriyorum çok şükür bişe olmadı Ama tabi yine dikkatli olmanda fayda var
Bnukrcm 17 haftalığım 4 yaşındaki kızımı devamlı kaldırıyorum kucağıma alıyorum birşey olmaz Allah’ın izniyle
Siyahdnz babyasyanil korkma kuzum kızım 25 kılo oglum 17 sureklı kaldırıyorum uyuyunca yataga merhaba göturuyorum yınede dıkkat etmek lazm da gunluk rutınımızde varr mecbur 💙
cicek52 babyasyanil ben 18+3 yım. 3 yaşında kızım var sürekli kaldırıyorum indiriyorum çok şükür bir sıkıntı olmadı canım. Sen yinede dikkatli ol. Ani hareketler sakın
Ipek_2017 Dikkat etmek önemli tabi ki , riskli bir gebelik yoksa endişe etmeyin. 21 kg oğlum yatağına götürüyorum. Bazen kucak istiyor alıyorum felan. 25 haftalığım. Yine de tedbir bizden takdir Allah’tan. Umursamamazlıktan yapmamak lazım tabiki 🙏🏻