babyasyanil Kızlar birden boşluğuma geldi yatak ucunda otururken 3 yasında bi bebeği kaldırıp yatağa otutturdum birden vicdan azabı cektim bi sorun olur mu
Emined babyasyanil 22 aylık hamileyim yeri geliyo 4 yaşındaki kızımı kucağımda taşıyorum bir şey olmaz .
cokkasmabeabi babyasyanil her gece 20 kg kızımı yatagina kucaklayıp götürüyorum 13 kg oğlan ağlıyor onu kucagimda taşıyorum henüz bişey olmadı 😏
butterfly35 babyasyanil çocuklu hamileler mecbur sürekli kaldırıyoruz diyorlar canım stres yapma ama sonrası için daha dikkatli ol ağır kaldırmak ilk aylarda düşüğe sebep olurken diğer aylar rahim ağzının açılmasına sebep oluyor diye önermiyorlar. Rabbime emanet bebeklerimiz de bizde 🤲🏻
RuyaKuzey2534 babyasyanil 2 yaşında oğlum var kucağıma alıp ben yatırıyorum uyukladıgı zaman bişey olmaz merak etme canım benim
Yumusakyastigimmm Ki hamile olup o kadar çocuğu olan anneler var bir sorun olsaydı herkeste olurdu Hiç stres yapma bisye olmaz
babyasyanil Yumusakyastigimmm dimi doğru diyorsun kuzum ne biliyim sen kaldırma dediler birden korktum haklısın cok sağol❤️
babyasyanil butterfly35 cok dikkat ediyordum kucaklamadımda alıp yatağa otutturdum ama işte evham yapıyorum ilk olunca. Allaha emanet gerçekten 👶🏻❤️
Kbb25 babyasyanil Bende 9. Haftadayım bazen unutup eğiliyorum diz kırmadan bazen çökerek birşey olcağını sanmıyorum ama dikkat etmekte fayda var izleyin isterseniz🧚♀️
bitterciko babyasyanil 23. Haftadayım 28 aylık oğlum var her gün kaldırıyorum dans ediyorum 😂çok da takmayın bende serklaj var bi de buna rağmen rahatım
Nurdrmz_24 babyasyanil valla 6+1 haftalığım biraz önce kızımın odasını dip köşe sildim süpürdüm inşallah bişey olmaz duramıyorum ne yapayım 🥲🥲siz de dikkat edin edelim yinede 👀