aysenuroztunc Merhaba kızlar ben pcos hastasıyım 3 Aydın tedavi görmeye başladım ilk ay Klomen sadece akşamları kullandım yumurtam 20 mm olmuştu çatlatma iğnesi yapıldı o ay gebelik oluşmadı geçen ay yarım Klomen kullanalım dedi doktorum yarın klomenle gene yumurtalarım oluşmuştu ama o kadar büyümedi bence çatlatma iğnesi yapılmamıştı bu ay doktorum 2 kere kullan dedi dün başladım sabah akşam kullanmaya böyle olup hamile kalanlar var mı aranızda muhtemelen yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi yapacaktır diye düşünüyorum
Ardakumsal aysenuroztunc canım ben ilk tedavimde kalmıştım klomen ve iğneyle ama mallesef gelişimi olmadıgı icin kürtaj olmustum ama İnşşlah senın de tutar ve kucağına alırsın 🙏
Ergvn aysenuroztunc letu diye bir hap var. Kesinlikle deneyin doktora sorun bunu denemek istiyorum bu ay diyin. Çooook daha etkili. Yabancı kaynaklardan vs de araştırabilirsiniz. Doktora bir söyleyin bakalım yazsın.
9ay10gun aysenuroztunc klomen + çatlatma iğnesiyle ilk ay oluşmadı. İkinci ay femara + catlatm iğnesi oluşmadı. Rahim filmi çekindim. Ertesi ay femara ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ilk gebeligimde.
ekim22_ aysenuroztunc ben 2 kere klomen kullandım ilk kullandığımda bebek oldu ama dış gebelik ile sonuçlandı. İkincisinde bir sonuç alamadım. Üçüncü denemede doktorum famerayı deneyelim klomen vücudun alıştı dedi. Çok şükür famera ile hamile kaldım.
Sevalturgutalp aysenuroztunc geçen ay kullandım şehrimizde yaşanan deprem dolayısıyla yapmadık ve şu an sel oldu klima hani geçen ay kullandım bu ay korunmayı bıraktım hayırlısıyla bakalım
aysenuroztunc Ardakumsal amin inşallah benim tutmadı ya burdan hep okuyorum famera kullanıp hamile kalıyormuşlar doktorum Klomen diyor banda acaba doktor mu değiştirsem emin olamadım ki
Bebekbekleyen aysenuroztunc merhaba benim de klomen ve çatlatma iğnesinde 3.deneyişim sabah akşam içiyorum bu ay. Benimde hala gebelik oluşmadı malesef
aysenuroztunc Bebekbekleyen aynı durumdayız desenize kaçıncı gün oldu Klomende sizin ben dün başladım
Bebekbekleyen aysenuroztunc Evet canım aynı durumdayız eşimden sperm testi istendi 4 kez deneyeceğiz son 2 denemedeyim yani daha sonra rahim filmi ve aşılama olacakmış. Adetin 5.günü başladım 3.gündeyim şuan canım inşallah bu sefer tutar ikimizinde
aysenuroztunc Bebekbekleyen inşallah canım bende de muhtemelen bi dahaki ay eşimden test isteyecek umarım gerek kalmaz bu ay olur bebişlerimiz ❣️
kubra_1206 Klomenden sonra hangi durumda çatlatma iğnesi vuruluyor kızlar ? Ben iki kutu kullandım hiç iğne yapmadı doktorum. İlk ay üç ikinci ay beş yumurtam büyümüştü, yani doktorum öyle dedi ama hiç iğne söylenmedi bana
Bebekbekleyen kubra_1206 ben 3.5 yıldır evliyim yaklaşık 7 aydır deniyoruz eylülde kimyasal gebelik geçirdim ondan sonea iyice düzensizleşti adetim pko görünümü var biraz dedi. Doktorda bebek istediğimden dolayı klomenle yumurtalarımı büyütüyo çatlatma iğnesiylede çatlatıyor 2 deneme de de herşey istenilen gibiydi ama gebelik oluşmadı
aysenuroztunc kubra_1206 benim doktorum ilk ay vermişti yumurta büyüklüğüm 22 mm olmuştu sanırım o yüzden geçen ay yumurtalarım o kadar büyümedi çatlatma iğnesi yapmadı ama çatlama zamanında kontrol etti çatlamaya başlamış demişti gene gebelik oluşmadı bende geçen ay bu ay bakıcaz inşallah ben çatlatma iğnesi yapar diye düşünüyorum Klomen 2 kullandığım için
Bebekbekleyen aysenuroztunc umarım canım açıkcası biraz sperm testini biz istedik gibi oldu son 2 denemeyi duyunca moralimiz bozuldu aşılamaya geçmeden inşallah kavuşuruz bebeğimize ikimizde
kubra_1206 İnşallah sonucunu alırız Allah sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlar ve sorunsuz gebelikler nasip eder inşallah ama sanırım farklı bir doktora da görüneceğim Bebekbekleyen aysenuroztunc
Bebekbekleyen aysenuroztunc @kubra_1206 bende doktorumu değiştirdim önceki doktor kimyasaldan sonra düzensizleşmeme rağmen bisi yapmadı 1 sene dene dedi değiştirdim doktorumu direk klomenle iğneyle tedavi görüyorum ekstra olarak inifolic içiyorum inşallah bu sefer olur
aysenuroztunc kubra_1206 amin canım istanbuldaysan eğer benim doktorumu öneririm olumlu sonuç alamasam da ilgisi takibi çok güzel umarım yakın zamanda Sağlıklı gebelik yaşarız ❣️
kubra_1206 aysenuroztunc istanbuldayım, valla çok sevinirim 😊 benim doktorum da çok ilgili alakalı bir soru sorunca tamamen yardımcı olan bir insan ama belki onun göremediği bir şeyi senin doktor görür 😊
aysenuroztunc kubra_1206 Ayşe Büyüköğüt adı özel muayenehanesi var Fatih’te önce kan tahlili istedi benden hormonlarım yüksek geldi ilaç tedavisine başladım adet göremiyordum ben 2 ayda 3 ayda bir görüyordum şimdi son 3 Aydır düzenli adet görmeye başladım reglin 4 yada 5. Günü muayene ediyor sonrasında yumurta durumuna göre tedavi planlıyor numarasını veriyor herhangi bişey olduğunuzda direk iletişim sağlıyor çok memnunum umarım güzel sonuçlar da alırım 🥰😊
kubra_1206 aysenuroztunc benimki bu kadar ilgili iletişimle değil valla 😄 yarın arayıp görüşeceğim çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel sonuçlarımız olsun inşallah 😊🥰
tatlisbirkiz aysenuroztunc canım Fatih’in neresinde araştırdım bu doktoru ve bayağı bir kişiye vesile olmuş hamile kalanlar çok fazla.. muayene ücreti vs neydi acaba bilgilendirirsen sevinirim
aysenuroztunc Ergvn bu ay da olmazsa inşallah bu ay ki kontrolümde soracağım doktoruma teşekkür ederim desteğiniz için ❣️