baharmann Kızlaaaaar canım acayip hamburger çekiyor. Aslında bi şey olacağını sanmıyorum ama ilk gebeliğim olduğu için biraz yerken içerken tereddüt ediyorum. Yesem mi acaba? 14 haftalık oldum henüz hamburger yemedim 🙈 ama canım acayip çok istiyor
Aaaysee baharmann 4,5 kez yedim bir sey olmaz sadece faydalı bir şey değil bi yararı yok size de bebeğe de bu kadar yanii içinde yenilemeyen bi madde yok
Mlkengn baharmann ben ilkinde de yedim bu hamileliğimde de yedim. Zaten sürekli istifra ettiğim için canım birşey istedi mi hemen yiyorum. Hele ilk gebeliğimde sürekli canım patates kızartması çekiyordu yiyordum 😂🤦♀️ bence birşey olmaz. Tabiki evde yapabilirseniz vs daha güvenilir olur ama
EdaZehra baharmann bu kadar ince düşünmeyin 😅 sürekli 7/24 abur cubur ve fast food ile beslenmiyorsunuz sonuçta. Yiyin gitsin 😂
Bsragvndi ZmrtDilaa aşeriyorken yemeyip daha da mı kötü olalım çok Zor durum yiyememek isteyipte ben netten baktım sıkıntı yok sonuçta deniz hayvanı yemiyor ya kız 😂 sen hiç asermedin mi
Bsragvndi baharmann benim ilk aşermem oldu hamburger dışarıda yemek istemiyorsan evde yapabilirsin sıkıntı çıkmadı bende bir kaç defa dışarıda bir kaç defa da evde yedim yapıp sonuçta aşeriyor insan durdurman lazım ye bende:)
butterfly35 baharmann ben 4.aydan sonra bi kaç kez yedim canım. İstersen malzeme alıp evde eşinle kendiniz yaparsanız daha sağlıklı olur ama dışarıdan da yiyen yok mu dersen var yani arada yiyoruz bazılarımız ❤️
baharmann Bsragvndi ay ilk gebeliğim insan hiç mi aşermez yok valla ne aşerdim ne mide bulantısı oldu eşim diyor sen hamile olduğuna emin misin garibim kendini nasıl hazırladıysa artık. Dedim merak etme doğumdan sonra telefi ederim yapmadığım şeyleri 😀😀
Emine_pektas01 baharmann ben canım ne zaman isterse yiyorum çok şükür bırsey olmuyor olmazda oyle herseyden kısıtlamayın bence kendınızı ben herseyıyı yıyorum elhamdulillah Rabbim koruyor çok şükür 🤲🤲🤲
nilsmomy baharmann ben doğurana kadar 5-6 kere yemişimdir 😂 elbette sağlıklı değil ama ben resmen burgerking bağımlısıyım o yüzden yedim valla. Nefsinizi körelticekse ev yapımı olan bir yerden yiyin ya da siz yapın. Ama mesela beni onlar kesmiyordu illa burgerking olcak😂 yedim o yüzden valla
Rumukcum baharmann ben yedim valla şimdide bebişimle koyun koyunayız şükür hiçbir sağlık problemimiz yok :)
Simayin_annesi33 Canin ne istiyorsa ye gitsin asiriya kacmadigin surece hic bisey kolay kolay etkilemez cigkofte bile yedigim oldu ve oluyorda her seyin fazlasi zarar bitki caylarindan uzak durdum ama diger her seyden yemisimdir 😆😅
story baharmann şu McDonald’s ya da burger değil de ev yapımı yapan yerlerden birkaç kez yedim ben. Ama tabii onların tadını vermiyor 🥲
Ipek_2017 Bu postu okurken hamburger yemem ,😀😀 25 haftalığım. Ama canım çekince yiyorum. İnsanlar sigara içiyor püfür püfür . Tbiki doğru bulmuyorum . Elimizden geldiğince sağlıklı beslenmeliyiz ama canın çektiyse ye bence 👍🏼❤️