Minikmucizelere Kızlar adetime bi hafta var bugun beyaz akintim olup duruyolar nedendir İki gündür bas agrim var Bi haftadir hazimsizlik var Üç dört gundurde halsizlik var
Esrakckaa Minikmucizelere Bende 4 ay once olmustu ilk gebeligim, cok akinti oldu ve bas agrisi, ve halsizlik. 1-2 hafta bekledim ve test aldim positiv cikti, sen biraz bekle canim
NobleMom Minikmucizelere adet olmaya yakın akıntı artar zaten. Bu sadece hamilelikten dolayı olmaz. Halsizlik vs gibi belirtilerde çok genel belirtiler o yüzden bişey diyemiyorum 🤷🏻♀️ benim iki hamileliğimde de sarı akıntım olmuştu. Hatta kimyasal gebeliğimde bile olmuştu. Bide gaz sorunu yaşamıştım başkada hiç bir belirtim olmamıştı. İnşallah en yakın zamanda çift çizgiyi görürsünüz 🌸
Elfida0606 Minikmucizelere benimde aynı şuan yaşadıklarım ama adetime daha var 2 hafta kadar bende haftaya ama bi test yapmayı düşünüyorum
Ley2020 Minikmucizelere ben de aynı durumdayım. Tam bir hafta var adetime ve akıntım var, bazen beyaz bazen de sarı. Başka da şikayetim yok. 🤷🏻♀️
Minikmucizelere Ley2020 benim akıntım şeffaf gibi beyaz gibi yumurtalamada oldugu gibi Kimsede cvp vermiyo😓
Maya01 Minikmucizelere benimki de şeffaf yumurtlamada olduğu gibiydi biraz daha sıvı formda. Birde acayip baş dönmesi dengesizlik vardı hala devam ediyor 4 haftalık şuan pazar günü öğrendim . Adete 5 gün kala test yapıp öğrendim bir çok belirti yaşayınca
Seval75 Minikmucizelere Adet belirtileri ve gebelik belirtileri birbirine çok benziyor bende hamile kalmadan hep böyle belirti arardım en önemlisi adet gecikmesi gerçekten insan o zaman daha çok umutlanıyor 💖 Allah’ım bu mübarek günlerde kimsenin kucağını boş koymasın tez vakitte bu güzel haberi al inşallah ❤️
Ley2020 Sanie benim bazen beyaz bazen sarı gibi, değişiyor. Normalde adet olmadan birkaç gün önce böyle akıntım olurdu. Ben de anlamadım. Erkenden test yapmak istemiyorum bu sefer, beklemek en iyisi gibi 🙏🏼
Minikmucizelere Sanie 23 unde adet gunum 20 sinde test yapayim bari varsa üç gun oncesinde cikar ztn hayırlısı olur inşallah Sizin başınıza geldi mi peki böyle bi şey
Perikiziii Ley2020 canim benim de akintim oldu sari ve ve bazen beyaz bugun test yaptim silik cizgi cikti seninle hemen hemen hep ayni belirtileri yasadik insallah sen de hamilesindir🙏
Minikmucizelere Maya01 yaa inşallah benimde gebelik vardir saglikli🙏benim 7 gun var uc gun kala test yapmayi düşünüyom
Maya01 Minikmucizelere geç döllenme değilse testte çıkar ozamanlar. inşallah vardır🙏 benimki baya kıpkırmızıydı ☺️ şuan 2 güne bir beta takibindeyim sorunsuz ilerler inşallah🙏9-10 güne gideceğim dr a ozaman gelmemi istedi.
Minikmucizelere Maya01 inşallah çok güzel ilerler canım 🙏 İnşallah bendede gebelik vardır ve sağlıklıdır 🤲🤲