Elfickc Sengul-9798 bende daha 5 haftalığım da başka bi folik asit aldım içinde vitamin flnda var ondan soriyim dedim bilem varmı die teşekkür ederim 🌸
3kuzuAnnesiyim Kalbiimde2can sagol canim. Gebe kardeslerimun duasini istiorum Rabbim gonlumdekini onlarin duasinin hurmetine versin :)
Kalbiimde2can 3kuzuAnnesiyim amin insallah canim cok iyi anliyorum dualarim inan seninle cünkü heycanini istegini okadar iyi anlayabiliyorumki 🤲🏻❤️ bir dahaki randevun nezaman?
3kuzuAnnesiyim Kalbiimde2can 23 haftalıgım 27 de gıdecegım inşallah. Böbrek genişlemesi varmış yıne peritolojıye randevu alıcam bıraz buyusun dedıler
Kalbiimde2can 3kuzuAnnesiyim insallah düzelmistir canim saglicakla gelsinlerde insallah 🤲🏻❤️ ben bazen giremiyorum hayatin kosusturmasindan sen beni etiketle mutlaka🥰
Merve2546 Elfickc ben kullanıyorum canım hamile kalmadan öncede kullandım 10 ay öncesinden başladım şuan 15+6 hala onu kullanıyorum doktorumda devam edebilirsin güzel bir vitamin dedi hep
Merve2546 Elfickc arkadaşıma önermişti doktor oda bana önerdi arkadaşımın tavsiyesiyle kullandım bende