busetekerr Yeniiianneee Baya heyecan oluyor ya dün mesele detaylı ultrasonum vardı onu görme heyecanından sabah 6 da uyanıp uyuyamadım 😍💙🙏🏻
Pinar4588 Yeniiianneee ayyyy olmaz mı hiç 🤗şimdi gördük paşamızı geldik. 2 haftada bir gidiyoruz ama zaman geçmek bilmiyor yinede 🙈
Aaaysee Yeniiianneee olmaz mıı 😍 geçen hafta zayıf dedi bir seyler dedi doktor moralimi bozdu simdi nasıl merak ediyorum yoldayız gidiyoruz 🥲
Comeasli Yeniiianneee bugün tam 8 haftalik olduk en son 6 +4 de gittim ilk gebeligim sali günü gidecez ama merak ediyorum kalbi atıyomu diye hep bi merakkk
busetekerr Yeniiianneee Bebişlerimizi görme heyecanı daha çok devam edicek 🙏🏻 Heyecan bir yandan sağlık durumunu düşünmek bir yandan insanda karmaşık duygular oluyor ya 😊
busetekerr Yeniiianneee Yaaa az kalmış senin benim daha var baya Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim 🙏🏻 Cinsiyet kız mı erkek mi 😊
Aaaysee Yeniiianneee tövbe niye kız gdjdjdkd valla beni bağladı nst ye hemsire biraz çeksin gelirim dedi 15 dk falan gelmedi sonra geldi çıkardı tansiyonumu ölçtü bide o kadar sorsana neden böyle yapıyorsunuz diye
Eceecim Yeniiianneee dün bana da aynısını yaptı. Oğluşum uyuyordu hatta iki hemşire birden karnımı salladı mıncıkladı falan yavrum neye uğradığını şaşırdı kesin 😢😢 hareket halinde olması gerekiyormuş herhangi zararı yok ☺️
Yeniiianneee Aaaysee hareket etsin biraz dedi 3 defa karnımı salladı 5 dk arayla dedim bu bebeğe zarar vermez mi yok su varya dedi
Aaaysee Yeniiianneee yo öyle zarar vermez de belki de o yüzdendir yani benim ki nst ye girdiği an başladı zaten baya kıpır kıpırdı