Merist  Değerleri böyle olup hamile kalan var mı kızlar
Asiyefdnn Merist benim de 3.38 di hamile kalmıştım doktor yüksek olduğunu söyleyip ilaca başlattı ama daha sonrasında kürtaj oldum kanamadan dolayı 5 aydır ilacı kullanıyorum tekrar gebelik düşündüğümüz için
Sinemce__ Merist 2 buçuğunda altinda olması gerekiyor canım ben yıllardır kullanıyorum dengede tutmak için, ilacını kullan 1 haftaya normale döner zaten.
Merist Asiyefdnn bende birkaç Aydır kullanıyorum ama bu değerden aşağı düşmüyor stres yapmaya başladım artık
Asiyefdnn Merist kuzum benim kürtajdan sonra 5 in üzerine çıkmıştı değer 25 mg euthyrox kullanıyordum yine o ilacı verdi 2 ay önce gittim kontrole 2 ye düşmüştü 1 ay sonra tekrar gideceğim eğer senin değerin hiç düşmüyorsa tekrar git bence dozunu yükseltir belki doktor
Sinemce__ Merist benim 3 e çıktığı zaman hemen dozunu artiyor doktor sürekli kontrol ettiriyorum ben doz ayarlaması yapıyor. Doktorunu değiştir istersen
Merist Asiyefdnn iki ay önce gittim 5.20 ile başladım kullanmaya geçen ay 3.60 ve 3.20 çiktı Farklı doktorlar istedi bu ayda böyle yine
Zmrt2208 Benim bundan daha yüksekti 5.haftada öğrendim hamile olduğumu o zamandan beri ilaç kullanıyorum şuan 30+5 teyim sıkıntı yok
aysenuroztunc Benimde 4.69 du 3 ay levatiron 50 mcg kullandım bu ay kontrole gittiğimde 0.51 çıktı değerim ama ilaca devam ediyorum haşimato sendromu demişti doktorum bana birden yükselip birden indiği için ömür boyu kullanıcam sanırım bu ilacı 🥺