Elmalikurabiye Aysegul34_16 gogus hassasiyetim cok erken basladi. Birde cok halsizdim. Adetime 1 hafta varken ogrendim :)
Aysegul34_16 Elmalikurabiye daha biz deneme aşamalarındayız ama gögüslerim benımde çok sızlıyor yani Dha tuttumu tutmadımı onu bile bilemezken olur mu ki 🙈🙈
Papatyamoms Aysegul34_16 gece kasiklarima giren bi şancı ve lekelenme olmuştu ertesi güne 3 gün fln devam etti adetime 3 4 gün vardı, silik çizgi çıktı kan verdim çıkmadı adet olcam diye düşünürken ertesi gün bidaha yaptım diğerine göre daha koyu ama silik çıktı tekrar kan testi ve 38 gibi küçük bi değerle öğrenmiştim, ama belirtiler 7.haftayla birlikte başladı o meşhur bulantılar halsizlik fln Rabbim nasip eder insaallahh
songul123 Krasivyy yaa o bendede olmuştu yer ayağımın altından kayıyor diyordum eşime dalga geçiyordu benimle öyle şeymi olur diye bende adetime 10 gün kala böyle olmaya başlamıştı tek olmadığıma sevindim 😂
Aysegul34_16 Dilanburak evet onalrı da çok etkiliyor bnde süşürdüğüm bebeğimde. Ağdaya gittiğimde Normalde çok canım yanmaz Ama ozaman sanki aglıycak gibi oluyordum çok hassas olmuştu ama bn anlamamıştım hamilr olduğumu
Ilaydaile Adet olacağım hafta göğüslerime dokunamıyodum. Kıyafet bile giyinemiydum acıydu. Adetime 1 gün kala test yaptım pozitif çıkmıştı😊
BusraBaturu Aysegul34_16 ben genelde ağır hasta olurum ilk gebeliğim de grip olmustum 😀 ikincinde faranjit
mucizemizibekliyoruzz Aysegul34_16 kontrollü bi hamilelik yaşadım ben yani isteyerek yaptık. Sürekli idrara çıkma ve aşırı sıcak basması hamileliğimin ilk belirtileriydi anlamamıştım tabi ben yine de 😬
Aysegul34_16 Nrtn yaaa 😍😍😍 bu ay nasıl geçer bana bilmiyorum. 🙈🙈 çok heyecanlıyım çok dikkat ediyorum. Beslenmeme de baklaım 😍😍
BilGenZge Biz planlamıştık zaten ama göğüslerimin şiştiğini ve regli olmadan önceki gibi ağrıdığını farkettim ve bu ağrı birkaç hafta sürdü... hatta kendi kendime herhalde regli olucam diyordum ☺️
Calasun Aysegul34_16 bende 8 yıl bekledikten sonra pes ettiğim an gelmiş aşkım haberim yoktu ama aşırı bir koku hassasiyetim vardı😬 vede hiç sevmem baharatlı cip on parmagımla deli gibi yediğimi bilirim😁😂
Aysegul34_16 Calasun yaaa ne güzel allhım demekki o zaman uygun. Görmüş nasibiyle getirmiştir . Sağlıkla kucagına al inşallah cnaım