Nil123 Aysegul34_16 farkettiğim ilk şey sık idrar ve aşırı yemek yemekti ben 2 kimyasal 1 düşük yaşadım hepsnde aynı şeyle karşılaştım bellli bir evreyi geçemediğim için yaşayabildiğim ve hissettiğim ilk bulgular bunlardı.
Aysegul34_16 Nil123 benımde 1 kızım var şimdi bir tane daha istiyorum. Bnde bebeğimi düşürdüm üzğntüden. Babam ameliyata girmişti bir anda kanamam başladı. 1 defa adet gördüm bu ay istiyorum. İnşalalh olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Nil123 Aysegul34_16 Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin canım inşallah 🙏🏻 Gönlünce olsun inşallah🙏🏻
Sinemm00 Aysegul34_16 ben 3+1 de test yaptım çıktı çok şükür ilk belirtim göğüslerim di 🙈 Ha bide dinmeyen baş ağrıları
Meltem1234 Geceleri bitmek bilmeyen tuvalet yolu :) lekelenme göğüsleri tonla kilo almış gibi ağırlık olması ve deli gibi yemek yeme isteği.
Kdkdkdmd Aysegul34_16 canım benım goguslerım asırı sısmıstı ve o kdr halsızdım kı adım atamıyodum bırde karnımın alt kısmı semsert olmustu ve sıslık vardı vucudumda sonrada hamıle oldgumu ogrendım doktora gıdınce
FMS Adet günüme kadar halsizlik dışında hiçbir belirtim yoktu anlamadım ama adet günü yer ayağımın altından kayıyor sandım hemen idrar testi yaptım birkaç saat aralıklarla 3 test 3 ü de pozitif çıkınca bi gün sonra kan testi yaptırdım
Mervenin Aşırı bir yorgunluk hissi ve işdahsızlık vardı bende tiksinme gibi değil sadece tok lık duygusu vardı 😄 ara ara kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyordu bunlar olurken 5. Haftam falandı sonra bir gariplik olduğnunanlayıp test yaptım zaten ve mutlu son🙈🤰🏼🙏🏼😄
Zeyneptolgacagan Aysegul34_16 kasık ve göğüslerimde damarlarımın içine birden sanci giriyo gibi bisiler oluyodu. Damar çekiliyor gibi. Koyu sarı akintim gelmişti onun ardından test yaptım zaten ve pozitif 😊🤗
Aysegul34_16 Ne güzel duygular allahım saglıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. İnşallah bnım de bu ay olur 🤲🏻🤲🏻 Daha önce yaşadım ama 4 yıl geçti artık sanki hiç çoçuk doğurmamış gibi gissediyorum sil baştan gibi oluypr yine aynı heyecanlar yşne aynı teşaşlar hakkımızda hayırlısı olsun şnşallalh
Morvi Aysegul34_16 ben adetime 10 gün kala hamile olduğumu öğrendim. 3-4 gün sol kasığımda ağrı hissettim ve muayeneye gittim. Doktora adetime 10 gün var dememe rağmen test yaptı ve 9 küsür olarak pozitif çıktı ve her 3 günde bir kan vererek pozitifliği onayladık ☺️ Böylece baya erken öğrendik 😊
Melissim12 Sol kasığımda çok ağrı oluyor adet tarihimi bekliyorum lakin düzensiz kestiremiyorum eşimde haberi almak için çok sabırsız inşallah olur oğlumuza kardeş gelir ☺️
Dilanburak Aysegul34_16 bende sürekli uyku vardı canım ve kalçalarım büyümüştü tüylerim ilk defa öyle diken diken ve sert çıkmıştı şok olmuştum 😆
Aysegul34_16 Dilanburak evet onalrı da çok etkiliyor bnde süşürdüğüm bebeğimde. Ağdaya gittiğimde Normalde çok canım yanmaz Ama ozaman sanki aglıycak gibi oluyordum çok hassas olmuştu ama bn anlamamıştım hamilr olduğumu
YavuzunSelini Aysegul34_16 Agustosun sicaginda ayaklarım resmen donuyodu ve gunun hiç alakasız saatinde uykum geliyordu 😊
MERVEATALAY Benim bulantilarim baslamisti midem bozuldu sandim ve et canavari biri olmama ragmen et kokusundan tiksinmem garibime gitmisti. Birde eşim cok sicaksin ateslendin mi diyordu hep meğersem hamileymisim 3 Haftasinda hamile olduğumu ogrendim
senayck Aysegul34_16 ilk 2 hafta bilmediğim zamanlar tansiyonum 7e 4 falan çıkıyordu sürekli uyukluyordum basim dönüyordu üşüyordum 4haftalikken ogrendim daha sonra hıc bi sıkıntı yaşatmadı bana şükürler olsun
Yaceemm Kızımda çok uykum vardı hiç uyku yetmiyordu bir de çok sık tuvalete gidiyordum özellikle gece. Gidip geliyordum sanki hiç yapmamis gibi sıkışık oluyordum. Birde bir kere başımın döndüğünü hatırlıyorum. İdrar yollarimda iltihap vardır diye acile gittim hamile olduğumu öğrendim. Oğlumda ise hiç bir belirtim yoktu. Bir kere başım döndü şüphelendim. Ve hami leydim...