sumeyyeee_ Kızlar 8+2 olduk biz. Bugün müthiş bir şekilde cips yedim sonra da vicdan azabı çektim ama her gün yemiyorum hafta bir en fazla. Yedikten sonrada rahatladım. Var mı benim gibi?🤭
BabyMinor sumeyyeee_ aman yeme sakın çocuğa bişey olur sonra cips lekesi felan olur kanka 😂😂 kız ye gitsin bişey olmaz ben günde 2 3 paket bitiriyordum ilk gebeliğimde hemde bol tuzlu raffels lays felan sonrası kötü bebeğin de aşina oldugu için benim gibi cips yiyor yani
Mommyustn Ben de hamileliğimin yarısını cips aşererek geçirdim diyebilirim haftada 1-2 yi geçmemeye çalışıyorum aldığım zaman da küçük paketlerden alıyorum daha az yiyim diye 😅
sumeyyeee_ Mommyustn sanırım bende öyle olucam🥲 ya bir de özellikle cheetos serisini aşeriyorum var mı böyle bir şey🤭
Ozge56 sumeyyeee_ istediğin herşeyi ye ama az pişmiş et ve midye yeme diğerlerini ye düşünme ne olacak 😄😄
Berivan6749 BabyMinor İlk gebeliğinizde cinsiyetiniz nedir acaba benimde ilk gebeliğim günde 3 paket yemesem doymuyorum hatta geceleride yoğurtlu sos yapıyorum eşimde eşlik ediyor 😂😂
grego05 sumeyyeee_ Ben bi ara sürekli yiyordum bebişim çok sağlıklı ve tombik bi kaç günede doğumum var
Bebgim2023 sumeyyeee_ çok iyi anlıyorum başlarda resmen ortamda cips olmadığı halde sanki kokusunu aliyorum Allah’ım derdim yedim de yani günün 24 saati cips yenmeyecegine göre sıkıntı olmaz yani 🤣
ipekmom_ sumeyyeee_ ye canım afiyet olsun 😀 bende canım çektikçe yiyorum bide acılı çekiyor canım yoğurt sos yapıyorum yanına vicdan rahatlatması 🤣 ama çok yemiyorum midem yanıyo sonra, acısızda yesem rahatsız ediyo çok yiyemiyorum
melekmommm Kızlar bende sürekli patlamış mısır yemek istiyorum akşamları patlatıyorum ama kilo mu yapar acaba ya çok yiyorum 🤦🏻♀️
sumeyyeee_ melekmommm ben araştırdım evde yapılan patlamış mısır bu cipslerden daha faydalıymış az yağsız bir şekilde olunca☺️