Ebrarkubra Omytuby aklına kötü birsey getirme insaallah haftaya duyarsınız kalp atışlarını😊😊 Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😊😊
Fts-fts11 Omytuby merhaba banada öle dedi bebek var kese var ama kalp sesini duymadık bana iki hafta ağırlık kaldırma ilişkiye girme merdiven çıkma dedi sonra gittim çok şükür duyduk
Duygunur007 Omytuby benimde aynı 8haftlik iken gittim 5+4 çıktı kse var bebek yok 10 gün sonra gel boş olabilir hazırlıklı ol dedi ama geç döllenme imiş adetime göre 27+6 yim döllenme tarihine göre 25+6 yim olabiliyormuş yani
Kadriye28 Omytuby ama pozititf ol hep ben çok karamsardım benim ne geldiyse başıma kendi yüzümden geldii
MAP Betulcoban Ya böyle yazılar banada moral oluyo açıkcası benimde geç döllenme uygulama 7 hafta gösteriyordu doktora gittim kalp atışını duyamadık bana 10 gün sonra gel o zaman kesin duymamız lazım dedi ama bana tam kaç haftalık olduğunu söylemiyor sürekli değişiyor 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum
ilaydaaltann_ Omytuby 12 haziran son adet tarihim ama 27 haziran olarak değiştirdiler. Kalp atışları kese falan duyulmamisti. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Boş gebelik de olabilir dedi. Gittigimde duyuldu şu an 37 haftaliğım doğmasını bekliyorum.
DuyguAsel Benim bebeğim de geç döllenmeyle oldu doktor geç döllenme olmuş dedi ne gibi bi sıkıntı oldu sizde bilmiyorum ama ben hiç bi sıkıntı yaşamadım şuan 39 haftalık hamileyim içinizi ferah tutun 🙏🏼
Omytuby DuyguAsel bir sıkıntı olmadı şuanlık kese ve bebek görüntü kalp atışı duyulmadı 6+1 de doktor 1 hafta sonra bakıcaz her ihtimale hazırlıkla ol dedi sadece
DuyguAsel Omytuby anladım canım benim 6. Haftada duyulmuştu kalp atışı herkesin bir olmaz içini ferah tut dua et duyarsın haftaya inşallah