Ebrueryigit Haftamdayım ve sık sık perinatoloji takibinde olmam gerekiyor özel tecrübesi olanlar fiyatları hastaneleri doktorları yazabilirse çok sevinirim. Devlette tecrübesi olanlar hastane ve doktor ismi ilgi ve nelerle karşılaştığını olumlu olumsuz yazabilirseniz çok sevinirim 💕 Çok ihtiyacım var hiç bir öneri duymadım bu zamana kadar perinatoloji ile ilgili lütfen 🙏 destek
zeynozey Ebrueryigit Zeynep Kamil Oya demirci🤍 perinatoloji profesörü zeynep kamilin ilk bebeğimde o doktora takipliydim🌿 doğuma gelmiyor 🥲
Kmelike1408 Ebrueryigit geçen yıl bilkent sehir hastanesinde perinatoloji takipliydim ve orada dogum yaptim cok. Memnun kaldim riskli gebelik bölümü olduğu icin cok guzel inceliyolar takip ediyolar herhangi bi olumsuz şeyle karşilasmadim gittigim hastanede surekli doktor degisiyodu hep ayni doktora gidemiyosun orda bi tek bu yönünü sevmemistim ama bana bi zarari olmadi
Ezgikrdy Ebrueryigit oncelikle saglikla kucaginiza alin bende dun ayni sekilde oneri almk istedim bu konuda geri donus alamadim burdan bakayim takip edeyim bende
Tugbayildiz21 Ebrueryigit Esenler Medipol doç dr Erol arslan kesinlikle öneririm normal muayene 1400 ben ona takipli değilim ikili test ve detaylı için gittim çok bilgili bir doktor tavsiye ederim
Sude zeynozey merhaba Zeynep kamilde ikili test yaptırdım sonucunu almam için hangi bölümden randevu almam gerekiyor biliyor musunuz ?
Arzerskn Bende Balıkesirdeki doktorum kendi hocasına yönlendirdi İstanbula Profösör muayene ücreti 2.200₺ ödedik ama aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Perinatoloji Bölüm başkanı o yüzden diğer herşeyi çapa da devam ediyorum
BabyTk Kmelike1408 Kmelike1408 Merhabalar bende bilkent şehir hastanesine yönlendirildim doktor ismi verme şansınız varmı ?
ozlem6147 en iyi perinatologlar capada . istanbulda ozel olarak gitmek isterseniz ben de riskli gebelik takipliydim 2 kere gittim ist nisantasinda prof dr atil yüksel. 1 numarali perinatologdur kendisi capadan emekli olmustur. 50 yillik dr dur. bana ne dediyse cikti.tavsiye ederim
Ebrueryigit Ezgikrdy inşallah iyi bir karara ulaşırız sağlıkla psikolojik etkilenmeden alırız kucağımıza yavrularımızı 🤲🏻
Tecrubesizanne Ebrueryigit özel düşünüyorsanız recep has nişantaşında kendi muayenesi var öneririm kesinlikle, devlet hastanesinde de zeynep kamil oya demirci öneririm
Hilalblc Merhaba, Esenler Medipol dr Erol arslan hocada talipliyim, serklajımı da kendisi yaptı. Çok şükür 32. Haftaya geldik. Çok ilgili ve yardımcı bir doktor . Muhakkak tavsiye ederim.
Mnkyrs Adana Cüneyt evrüke gtmstm tek bebek 1 TL ıkız 2 bın ve kontrole çağıyor 10 gun sonra ücret almyr tekrardan
myangelson Ebrueryigit yani ben Diyarbakır’da Mayıs ayında acil serklaj için perinatologa gittim Ahmet yalinkaya 600 du muayene ücreti şimdi zam gelmiş 800 falandı galiba burada
Kubra-ulas Ebrueryigit Zeynep kamil perinatoloji bölümünde ki bütün doktorlar çok iyi. Hamileliğimin ilk başların da bende oraya takipliydim. Çok ilgililer Zeynep kamili öneririm
Kubracigimm minnakkurabiyelerim detaylı ultrason ücreti şubat ayında 2250 ₺ idi. Normal muayenesi ne kadar bilmiyorum ancak kendisi çapanın doktoru. Detaylıyı biz kendisinde yaptırmıştık çok da memnun kaldık.