benaslindayohum meliiisoz evet canım 21 aylık şuanda ama o zamanlar zordu 16 gün küvözde kaldı, bu süpriz gebelik mental olarak hiç hazır değilim ama böyle sizlerden cesaret alıyorum, doktor şimdiden ağır kaldırma çok koşturma kızının peşinde dedi daha 6+5im 🥲
meliiisoz benaslindayohum çok şükür canım Allah evladını sana bağışlamış Allah bağışlasın inşallah eminim çok zordur bizde hepimiz o zor süreçten korkuyoruz Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın korkma canım sürpriz olduysa Allah onu sana nasip etmiş sağlıcakla kucağına al inşallah onuda
Binnur-cam meliiisoz aminn hepimize inşallah .. Otur ama çok değil amaç aşağı çok baskı vermemek yani sonuçta rahim ağzı esnek olduğu için atılıyor dikiş bebekte büyüyünce istemsizce baskı oluyor ..
meliiisoz Binnur-cam aynen öyle yapıyorum canım çok dikkat etmeye çalışıyorum doktorum ne derse desin maalesef benim annem uzakta küçük kardeşim var gelemiyor ev işi yapmıyorum ama 15 dakikada yemek falan yapmaya çalışıyorum yapamadığım günler dışardan idare ediyoruz kendimi asla zorlamıyorum tedbir bizden taktir Allahtan inşallah sağlıcakla kavuşuruz
gkcbrn meliiisoz benim acil olarak serklaj yapıldı 21. haftada. Sürekli yatıyorum tuvalet harici kalkmak yok. 35+6 olduk 🙏🏻
meliiisoz gkcbrn çok şükür sonuna gelmişssiniz neredeyse Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bende inşallah o haftaları görürüm🥺
Keuzun Anneler merhaba benim 21. Haftada doktorum 25mm ölçtü başka bi kaç doktor 25-26-28 ölçtü dikiş atılmadı raporluyum evde yatıyorum oturuyorum biraz ayaktayım çok zorlamadan evde takılıyorum Bu 2. Gebeliğim ilkinde böyle bir sorun yaşamadım Şuan 24+2deyim doktorlar hep alttan muayene ile bakıyor ağda yaptırmak istiyorum bende ama riski arttırır mı bilmiyorum 😒
meliiisoz Keuzun merhaba öncelikle ağda konusunda nir bilgim yok benimde 19. Haftamda 28 mm ile serklaj yapıldı haftanız serklaj için uygun ilerlemeden yapılabilir doktorunuz serklaj önermedimi
Bet1 Keuzun benimle tıpatıp aynı durumdasınız. Benimde 2. Hamileliğim progestan fitil verdiler bana. 24mm ölçüldü detaylı da kasilmasilarim da çıktı benim 22+4 um şu an nst de sancım da çıktı dinlenerek bekliyorum
Fatmadan Benim 2 düşükten sonra 3. Gebeliğim diğerlerini 16 ve 19 haftalıkken kaybettim yarım rahimliyim kan pıhtılaşmam da var Allah nasip etti tekrar hamile kaldım doktorum diğer düşüklerimden dolayı 13. Haftada önlem amaçlı dikiş attı şu an 19. Haftadayım 20 ye giricez Allah’ın izniyle ama benim durumum farklı olduğu için bu gebeliğimi öğrenir öğrenmez yatmaya başladım dikişten sonra da yatmaya devam ettim aylardır evdeyim ama şikayetim yok bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da razıyım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
meliiisoz Fatmadan başınız sağolsun melekleriniz aize şefaatçi olsun inşallah Rabbim evladınızı sağlıcakla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin
Keuzun meliiisoz açılmam olmadığı için yapılmadı galiba yatacaksın dediler 5 doktor gezdim bununla ilgili bi doktor sadece eğer yatma işe yaramazsa ilerlerse dikiş atıcaz dedi haftam gecikmez mi dedim mecbur kalırsak atarız dedi şuan için yatıyorum kendi doktoruma 1 hafta sonra gidicem bakalım
meliiisoz Keuzun açılma olup dikiş atmak daha riskli benim doktorum açılmayı ilaçla engelleyip dikiş attı ileriki haftalarda çok daha zoe olacaktır dikiş
Keuzun meliiisoz hiçbir fikrim yok malesef haftalık kontrole gittim bi bu hafta gitmedim haftaya kendi doktoruma gidicem bakalım artık ne derler bilmiyorum
Gumus25 Gzo serklajdan sonra iki hafta ise gitmedim evdeydim. Sonra başladım. Suan için öyle bir şikayetim yok yarın kontrolüm var. Zaten doktorum sürekli yatak istirahati önermedi. Benim önlem amacli atılmıştı. Yarın kontrolde de Bi sıkıntı yoksa devam etmeyi düşünüyorum insallah 😊 ama siz doktorunuzun tavsiyesine göre hareket edin herkesin durumu farklı oluyor çünkü. Ama evdeyken istirahat ediyorum temizlik yemek gibi şeylere çok yormuyorum kendimi annem yardımcı oluyor. Ufak tefek kısa süreli ayakta kalıyorum oyle dengeliyorum haftasonu çalışmıyorum zaten dinlenerek geçiyorum.