Atmacabebek Kızlar yine yazmıştım ama kimse cvp vermedi bebek kilolu olması için neler yapmalıyım şuan 28 haftamiz doldu bugün şunu yaptım bebegim kilolu doğdu diyen varmı birde oruç bu haftalarda tutarsam ne olur lütfen cvp bekliyorum
Melekg Atmacabebek kaşar muz felan diyorlar ama ben mide bulantısı ve yanmasından iştahımda yok ya ona rağmen kilosu önde dedi doktor 32yim cuma doktora gtcem bakalım ne dicek dayanabilecekmisin oruca onu sen daha iyi bilirsin
EymeninAnnesi__ Atmacabebek oruç için bişey diyemem canım hamileymişsin susuz kalman ne kadar iyi bilemiyorum. Bebegin kilo alması içinde muz ceviz kaşar peynir cici bebe bunlar kilo aldıriyor
Tiiffany Atmacabebek kaşar peynir ve muz inanılmaz kg aldırıyor Her gün muhakak süt ve en az 2 yumurta Ceviz badem fındık 4 kg dogdu bu sekilde
33begum EymeninAnnesi__ muz ceviz olabilir ama kaşar gibi ne olduğu belli olmayan besinlere katılmıyorum
Atmacabebek Tiiffany teşekkür ederim canım yiyorum bunları ama hergun muhakkak yemem mi lazım hiç ara vermeden
iremcannn1907 Atmacabebek doktorlar oruç tutmayı tavsiye etmiyor canım. Hamile kadın oruç tutmazsa günah değil zaten borç oluyor biliyorsundur.
Tiiffany Atmacabebek durumun varsa muhakak canım süt yumurta sabah garantile zaten Hafta 2-3 kez en az muz kaşar peynir ve cerez tüket
EymeninAnnesi__ Atmacabebek günlük düzenli bir şekilde yemen gerekiyor canım maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama kuruyemişin çok faydası oluyor
Atmacabebek EymeninAnnesi__ çok şükür durum.musait alabilirim tamm cnm çok.sagol artık jergun yemeye özen gösteririm
Atmacabebek Tiiffany yumurta her sabah yemeye çalışıyorum ama kokmayan yumurta çok kokuyor.sanki sütte öyle