Sevvl ay bak bunu hiç bilmiyorum o şekilde mi yapıyorlar muhtemelen öyledir çünkü biberondan alamazlarsa yine hortumla beslemeye devam ederler tam olarak biberonla içebildikleri zaman hortumu da çıkarırlar . Ah insan kıyamıyor gerçekten ya ikinci bebeğimi hastaneden çıkaracağımız gün hemşire altını değiştirdim demişti bizde öylece aldık geldik eve altını değiştirirken farkettim bacak aralarında falan hep kaka kalmış ay bir içerledim bir içerledim ona bile dakikalarca ağladım senin altını böylemi değiştiriyorlardı pişik olursun diye, kimse annesi gibi bakmıyor tabiki çocuklara her şeyin en iyisi olsun diye bir sürü şey alıyorsun ama kuvözde Allah bilir ne çekiyor bu çocuklar yine de Allah sağlık çalışanlarını başımızdan eksik etmesin ama annesi de değiller sonuçta anne uyumu için çağırdıklarında biz dokunmaya kıyamıyoruz hemşireyi çağırıyoruz nasıl hırpalaya hırpalaya dokunuyor insan şok oluyor gerçekten. Allah hiçbir çocuğu da annesinden ayrı düşürmesin valla zor. Düşünme öyle yara olmaz inşallah zaten çok kısa bir zaman kalmış kavuşmanıza hayırlısıyla