Sevvl ayy valla ne çektin yaa hayırlısıyla kavuşun canım inşallah dediğin gibi evde daha iyi toparlıyorlar daha da iyi olacaklar merak etme ne ile besleniyorlar bilmiyorum ama eğer bir anne sütü bir mama yapmayı düşünüyorsan sadece anne sütüne katılan aptamil eoprotini öneririm benimkilere çok iyi kilo aldırdı bize hastaneden önermişlerdi ben memnun kaldım aklında bulunsun 🌺 ben de 4-5 gün öncesine kadar hep anne sütüyle beslemiştim yetiyordu ama artık yetmeme başladı mama da vermeye başladım ona alışmaya çalışıyorlar biraz da gazları oluyor öyle yuvarlanıp gidiyoruz ama eski hayatımı çok özledim eski hayatım derken bebeksiz anlamında değil sürekli evimde yanımda eşim dışında birilerinin olmasından çok sıkıldım annem vardı o döndü şimdi kayınvalidem kalıyor bizde ama ben artık sadece eşim ve bebeklerim olsun istiyorum evimde kimsenin gitmeye de niyeti yok gibi. Bir yandan da bazen iki bebek zorluyor tek başıma yapabilir miyim onu da bilmiyorum. Ama artık bir rutin oluşturup tek başıma kalmak istiyorum bunalıyorum her şeyden. Ama çok şükür ki bebişler iyi ben iyiyim hayırlısı bakalım bu günler de geçer