annesininbali27 bsrguneri03 kuru üzüm pekmez özellikle sabah aç karnına ılık suyla iç baya faydasını görürsün bendede vardı çünkü
Esraggbkn bsrguneri03 bende kansızlık sorunu yaşıyorum bide genetik yani bu, doktorum kan değerlerin düşük böyle olursa doğuma 2 hafta kalasıya kan takviyesi yapmamz gerekiyor dedi.
bsrguneri03 ArvenMom teşekkür ederım hemen baslıcam sabah aksam bebek vucuttakı herseyı alıyormus sahıdenn 😌
ArvenMom bsrguneri03 çok pekmeze abanma aman şekerin çıkar 🤭🤣 ha bu arada keçi boynuzu pekmezi öneririm tadını beğenmezsin belki biraz koyu oluyo ama gece uyumadan 1 saat önce 2 yemek kaşığı iç üstüne ılık su faydasını görürsün üzüm pekmezide güzeldir 🥰
bsrguneri03 Esraggbkn bende daha once olmamıştı hamılelıkte oldu o yüzden arastırıyorum ne iyi gelirse diye sızın degerınız kaç 😌💗
annesininbali27 bsrguneri03 ben de de çıktı çünkü şuan bir oğlum var oğlum dan önce 1 buçuk aylık bu kansizlikdan düşürdüm şimdi yine hamileyim kızım olacak inşallah oglumda da çıktı aynı kansızlık kızım da da ama çok şükür şimdi iyi
Tugceeeeeee1 Yeşil mercimek ve bulgur. Tanıdığım bu ikisi sayesinde kansızlık yaşaması Dr tebrik etmisti kendisini 😂😂 bende de yavaş yavaş başladı kansızlık bende bubakri yemeye baslicam
bsrguneri03 Tugceeeeeee1 badem de kansızlıga iyi gelıyormus sanırımmm yedıklerım yeterli gelıyor diye düşünürdüm ama yetmıyormusss bebısler daha fazlasını ıstıyor 😌😌💗💗
Hlilal Bende kan takviyesi aldım hgb 8 düşmüştü kontrol altındayım suan pekmez kırmızı pancar siyah üzüm her gün standart olarak bunları yapıyorum
bsrguneri03 Hlilal umarımmm en kısa zamanda yukselırr bende kan üzümü aldımm bide kan ılacını gunde 2 ye cıkardı sız kullanıyormusunuz
Hlilal bsrguneri03 evet ama etki etmemiş kullandığım ilaç sanırım bünye kendisi yapıyor bebekde olunca birde 🥹
bsrguneri03 Hlilal evet haklısınız biz yinede bol boll kan yapacak seyler yiyelimm ınsallah en kısa zamanda normal sevıyeye ulasırr 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💗💗