Yumusakyastigimmm Syma_07 Yahu iki hafta önde gidiyomuş oğluş enfeksiyonum var Karın ağrım var bacaklarıma vuran Dnegesiz işler doktor net bişeyde demiyo strese sokuyo insanı
Yumusakyastigimmm Syma_07 Suanlik tek doktor özel olunca değiştirmek istemedim Bakalım devekte gidicem o ne dicej
ipekmom_ Ezogelin çorba, et sote, şehriye pilavı yapıyım dedim domatesli falan değişik olsun pirinçten bulgurdan bıkkınlık geldi :)
Gozde5252 Hepinize afiyet bal olsun güzel annenler ben bugün karnı yarık pilav salata kıymalı şehriye çorbası ve un helvası yapuyorum
nilsmomy kahvesever__ karnıyarık ve pilav yaptım. Çorba da tarhana yapacaktım ama kızım durmadı o yüzden yok 😂
Kubracigimm ozzlemk et, tavuk, ciğer bunlar yıkanmaz. Özellikle tavuk bakteri üretir yıkandığında. Üretim aşamasında bu duruma dikkat edilerek üretiliyor çünkü.
Elif_p kahvesever__ eşim yok bugün dünden kalanlar bitecek patlıcan kebabı pilav cacık bir de şekerpare tatlısı 😋
Aslan04 But , patates frutozde Pirinc pilavi Salata Belki sehriye corbasi da yaparim Tatli var dunden Cay koyarız Daha ne olsun elhamdülillah