Deletedmom_110 kahvesever__ Dün sulu köfte ve pirinç pilavı yapmıştım arkadaşa kahve içmeye gittim ısrar etti akşam yemeğine kal diye kaldım eşim de geldi orda yedik benim yemekler de bugüne kaldı bugün yemek derdim yok😂😂
2bebegim kahvesever__ yarın diyetisyen randevum var hafif yemek adına 🤪 karnabahar kavurcam üzerine sarımsaklı yoğurt hem hafif hem lezzetli. (Baya dikkat ediyorum bu arada bana diyet iyi geldi)
Minigim38 kahvesever__ dünden kalan mercimek çorbası var Kabak yemeği Salçalı makarna ve yoğurt Bugünlük yeter darısı yarına inşallah bıktık yarına hergun ne yemek yapsak diye düşünmekten 😅😅
Yumusakyastigimmm Minigim38 Bende kabak yemeğinin yanına ne yapsam diye düşünüyorum hazır menü buldum sjsjs
2bebegim Minigim38 ben çorbadan başladım pisirrken fazla yapıyorum kaynar haldeyken kavonoza koyup konserve gibi kapatıyorum ağzını , dolapta 6 aya kadar tazeliğini koruyor. Özellikle doğum sonrası için çok iyi hazır 😇
mekselinaa kahvesever__ Kuru biber dolması Mercimek çorbası Yanına başka ne yapsam diye düşünüyorum 🙄
EymeninAnnesi__ kahvesever__ hee yaa valla allahım olmayanlarada bol bol versin inşallah 🤲🤎 eşim bişeyi begenmediginde hemen kızıyorum haline sükret bunu bulamayanlarda var diye 🌸