MadameHappy34 kahvesever__ 😬 Aklımda çok menü var ama kalkmaya gücüm yok..😂 bu gidiş ile sonu pizza ile kapatırım.
EymeninAnnesi__ kahvesever__ annemle bana yeşil fasulye etli 🤣 eşimede yeşil mercimek yemeği erişteli 😇😇 fasulyeyi sevmiyor ayrı ayrı yemek pişiriyok 😂😂😂
ozzlemk kahvesever__ kızlarrr kasaptan aldığınız tavuk ürünlerini aldıktan sonra yıkıyor musunuz? Sote yapcam bugun de pişirmeden önce yıkanmalı mıı İnternette yıkanır sa bakteri üretir diyor 😂
Kaderozceliik kahvesever__ Tarhana çorbası, sulu köfte patates, pilav, sarma, tarator ve turşu daha ne olsunnn🤩
2bebegim ozzlemk öyle yazıyor evet, bende bı sudan geçirip hemen yapıyorum bekletmeden öyle daha rahat hissediyorum 🤷🏼♀️
MadameHappy34 kahvesever__ sulu köfte pilav ve manti diye düşündüm ahsjdh İkinci menü erişte çorba salata Üçüncü menü bezelye ve pilav Dört yat uyu dinlen aman ne bulursak onu yeriz🙉🙉🙉o da büyük ihtimal pizza olur 🤪
EymeninAnnesi__ kahvesever__ çok seçmezde bir kaç yemeği sevmiyor hele yemeklerin içinde eti hiç sevmez valla bende bayılırım 🤣 nohut fasulye bunların içine çok yakışır
Gizzgzz kahvesever__ yarın yaparım belki valla hiç halim yok sürekli yatıyorum bir de üstüne diş ağrısı geldi bunu beni :(
kahvesever__ EymeninAnnesi__ aa niye ya et yenmez mi benim eşim çok sever ete bayılır her gün olsa yer
EymeninAnnesi__ kahvesever__ eti normal sote olarak yer kuzumda yemeklerde sevmez tam tersi kaynanamla bende bayılırız 😅😅
Nurkcy kahvesever__ Fırına soslayıp tavuk patates atıcam pratik oluyor, Pilav, yeşil salata.. üşenmezsem çorba da yaparım.. ama büyük ihtimal yapmam 😃
kahvesever__ Nurkcy afiyet olsun canım çorbayı ben çok severim ama eşim çok sevmiyor ondan ben de çok yapmıyorum arada oğlum için yapmıyorum 😊
kahvesever__ Gizzgzz çok geçmiş olsun diş ağrısı baya zor ya ağrıyan dişinize çekirdeğini çıkarıp siyah zeytin koyun agrısını hafifletiyor
Gizzgzz kahvesever__ cuma ya da cumartesi gidip çektirecem hiç bişey fayda etmiyor onu da denerim teşekkür ederim