Lina-Annesi Kızlar. İnanın çok kafama takılıyor. Nar,çilek, vişne ,et, ciğer ,gül bunlar bebekte iz yada leke yapar mi ? Lütfen bilen yazsın 😞 düşünmekten bunaldım….
MadameHappy34 Lina-Annesi Doğumuma 7 hafta kaldı o zaman belli olur,ama Allahtan ne istersen onu verir,olumlu düşünün olumlu olsun :) eskiler hiç dikkat etmezdi orta da benekli benekli de gezmiyoruz.🤣🤣
yinehamile Lina-Annesi ilk hamileliğimde hepsini yedim hiç bir lekesi yok, ay ışığı gibi bir kızım var, sende ye gitsin. Adı üstün de hurafe
Gupssse Lina-Annesi ilk haftalar sadece etin tıbbi bir dayanağı var çiğ etten hamileye geçen bir bakteri mi ne varmış 2 yıl önce doktorum çıplak elle ete dokunma dedi.digerlerini bilmiyorum cnm
Lina-Annesi yinehamile afiyt olsun kuzummmmm… Allah bagislasin sagliklii şeyler. Bi yere dokunursan ellerini yıkamadan iz olurmuş bilmem nee
Lina-Annesi Gupssse evet canimmm o mesela bilimsel. Nettede yazıyor . Ama diğerleri bilmiorum kafamı karistirio
Gupssse Lina-Annesi bilmsel olmayan şeylere bakma yıllardır bitmedi bu hurafeler kim ne duyuyorsa yeni nesile aktarıyor hep.hamileligin tadını çıkar çok bunaltan olursa he de geç 😂
Lina-Annesi Gupssse kesinlikle canimmm. Yaşayanlar var. Mesela böyle diolar. Annem çilek yemiş ayağına sürmüş ellerini yıkamadan ayağımda çilek lekesi var falan İnsanın aklında şüphe oluyor
DilanBolat33 Lina-Annesi Ben aşırı çilek yiyorum elimi yıkıyorum ama acaba yıkmadn bir yerimi kaşıdım mı ki . Cigerden sonra buda aklıma girdi 🫣 . Eşimde cigerden dolayı bir kaç yerinde açık kahve doğum lekeler var büyük birde
AyFa1608 Lina-Annesi vişne çilek gül bişey olmaz ama ciğer konusunda şöyle, iz den ziyade çiğ et olduğu için bakteri, enfeksiyon riski olur dokunursan elini güzelce yıkamalısın. Nara gelince de bende hurafe diye biliyorum ama annem eskiden bizim köyde bikaç kişide oldu diyerek kafamı bulandırdı. Yedim ama ellerim narlıyken vücudumda bir yerime dokunmadım hemen yıkadım. Hurafe olduğunu biliyorum, inanmak istemiyorum ama insanın aklı da karışıyor. O yüzden yine de dikkat ettim😅
Lina-Annesi AyFa1608 al.işte beynime yakan biri dahaaa :)) Allahmmmm nolur olmasından yaaa. Gerçekten bunun gerçekliği olmasından 😞
Nurkcy Lina-Annesi Eğer gerçekse bunlar benim oğluşum hep lekeli mi doğacak oluyor 😬 Ciğer harici diğerlerini bol bol yedim de elimi yıkamadan yüzüme falan dokunmuşluğum da var yani 🙂
Esraguvennn Lina-Annesi valla ben dikkat ettim hatta bir şeyi elledikten sonra devamlı elini yıkamayı ya da ne olursa olsun çatalla yemeyi alışkanlık edin. Oğlumun saçının ense tarafında doğduğundan beri kırmızı leke var ne ellediysem artık hatırlamıyorum. Herkes 1 yaş 2 yaştan sonra geçer dedi ama geçmedi uani 3 yaşıni doldurdu 4 e girdi çocuk
teachermom8 Lina-Annesi benimde ne kadar aklıma takıldıki bebeği doğurduğum an onun tertemiz cıktıgını görünce oh demiştim boşuna aklımızı karıştırıyorlar