Kubra34 Kızlar 37 haftalık hamileyim saç uçlarımı boyatmak istiyorum herkes bir şey söylüyor yok olır yok olmaz ne diyorsunuz
UlkerSD Kubra34 boyatmasan nolur bebeğinden kıymetli mi diye koşarlar şimdi üstüne 😝 şaka bi yana bende 33 haftalığım tümden boyatacağım haftaya ki senin ki uçları bi sıkıntı olmaz bence içinden gelen sesi dinle
Hhhzzzlll3545 Kubra34 evet herkes birsey soyluyor amaa gercekten ortada kotu bi goruntu varsa uclarini boyatmanda cok sakinca oldugunu sanmiyorum doktoruna sordunmu ?
Smye Kubra34 3 ay bitikten sonra sorun yaratmıyor çok arastırdım😂 sadece amonyak oranı yüzde 40 ın altında olsun 😍 sac derisinden emilim çok olsa dökülen saçların yerine neden yenisini cıkartamıyoruz onca kullanılan seylere 😂
cinderella Kubra34 bende hamilelikte boyatmamıştım şimdi Doğum yapalı 45 gün oldu hala boyatmadım neymiş bu kezde anne sütüne geçermiş şimdi daha tehlikeliymiş napıcam bilmiyorum 🤷♀️
SerapAtasoy Bende 36 haftalığım, doktoruma sordum Doğumdan sonra boyat istersen kestirebilirsin dedi kötü durduğu için kestirdim ben :) ilk işim Doğumdan sonra boyatmak olacak 💕
momtobe8 37 hafta bitmiş zaten, bence 3 hafta daha bekleyin ne olursa olsun saç dipleri kimyasalları en hızlı emen bolgelerden biri, uçlarınıda boyatsanız mutlaka olumsuz bir etkisi olur.
Arenbebek Kubra34 kimseye bakma canim bildigini yap sen ben doktoruma sordum gittim boyattim bebege zarari yok bu haftalardan sonra dedi
UlkerSD Kubra34 ahahahahaaa 😂🤣 ya bence taze anneler üzerinde kötü psikoloji yaratmak için yapıyorlar 😂
UlkerSD cinderella ya beni çok etkiliyor böyle nasıl desem moralim bozuk bakımsız göründüğümü düşünüyorum 33 haftalığım şimdiye kadar 1 kere boyattım ama Doğuma yakın tekrar boyatcam doğumdan sonra da boyatırım sanırım🙄
UlkerSD Kubra34 ya ben mutsuzsam evim de eşimde çocuğumda mutsuz oluyor bu Cuma hem boyatcm hem kestircem yoksa bunalıma gircem🙄
Melis_tugba Öylede salmışız böylede salmısız anlıyorum Kötü hissediyoruz kendimizi 😂😂😂 aman bos verin dogumdan sonra yapalımkş diklat cekelim kızlar bakımlı analar desinler ben yaptırıckstım. Sonra vazgectim dogumdan sonra kendimi yenilemeye karar veriyorum 😂😂😂😂 Emekliye cekilmiş bi vaziyetteyiz ya