selinsmother Nhlhmz11 benim korkum da bu bana önde gidiyor diyor ama ya gitmiyorsa 😂 4 diye sezeryana alsa beni bi doğsa 3300
Nhlhmz11 gkcbrn biraz oluyor evet ama bebeğin yanindayken görmüyorsun bile o ağrıyı :) birde sürekli ağrı kesici yapıyorlar zaten, ama yürümen gerekiyor çok yürüdükçe ağrı azalıyor , ben direne direne yürüdüm .
denizaktas Nhlhmz11 ayyy bende 27 martta sezeryan olcam ameliyat anında heyecandan bayılmaktan korkuyorum 😬😅
Nhlhmz11 denizaktas bende korkuyordum bayilacam deyip durdum ama öyle olmadı valla :) sakinleştirici yapıyorlar , ama bana yapmadılar bayilmadim düşün 😇
Nhlhmz11 nur34_ sadece anestezi etkisi geçince ağrıyor o da bende üç gün surdu , şimdi 13. Gundeyim böyle ters hareket yaparsam acıyor haricinde rahatım 🤗
Maras46konya-00 Off ben Doğumun her türlüsünden korkuyorum daha üç aylık olacağım Allahım sağ salim kucagıma almayı nasip etsin. Ya sezeryanda kesiyorlar fln çok korkuyorum zaten normal doğum da uzun sürüyo ağrısından korkuyorum Allahım herkese kolay doğurmayı nasip etsin 🥰
Emel_dmn Nhlhmz11 benim ilk doğumum da yapmadılar da arkadaşımı ziyarete gitmiştim yanımda yaptılar o zman çok korktum Bende çok kilo aldım 22 kg aldım ilk doğumda korse kullanmadım ama bunda kıllanıcam arkadaşım da korse kullan daha rahat ediyorsun dedi
Aysenur426868 Nhlhmz11 sondada bide devlette söyleme imkanımız olurmu sizce desem uyustuktan sonra taksaniz diye geçerli olurmu yoksa parayı veren düdüğü çalar misalimi Allah’ım inşallah iyi hemşireler çıkar karşıma çok amin
Nhlhmz11 Mlsayca_07 hayır gerek yok , zaten dikişe gelmiyor pijama , hem zaten depend falan takınca korunmus oluyor dikisler . Sadece bir tık geniş al pijamani