Melikeeeeee1107l8 benim pazar günü nişanım gelmişti sadece 1 cm açıklık vardı , ertesi gün bir daha nişan geldi , sonraki gün birdaha geldi . Perşembe doktora gittim kontrole , hafifte ıslaklık vardı. Doktor kesenin delindigini söyledi . İstersen suni sancı verip normal için zorlayabiliriz dedi ama bir cm ile yapmak saçma olur boşa acı çekersin dedi. Bebeğin başi kanalda ama daha yukardaymis. Nasıl istersen öyle yapalım dedi. Bende riske atmak istemedim, enfeksiyon kapma riski varmış . Hemen yatış verdi , birkaç saat sonra da sezeryana aldi . Spinal anestezi oldum . Anesteziyi verdiler sonda taktılar , doktor geldi, dokundu falan karnıma kontrol yapıyor sandim. Tam dört dk sonra hemşire bebeğin oldu dedi ben şok oldum tabi . Sonra bir ağlama sesi o an tüm dünya durdu sanki :) sonra bebeği temizleyip kisa süre yanagima koydular , hemen çıkardılar yukarı . Tam 40 dk dikişlerim sürdü . Hiç bişe hissedilmiyor ama. Ben normalde iğneden aşırı korkan biriyim . Kan alırken bayılıyorum . Ama cidden hiç bişe hissetmedim. Korkulacak hiç bişe yokmuş . Sonra odaya çıktım , emzirdim kızımi, uyuşukluk geçince acı oluyor tabi, ama yürüdükçe azaliyor .bir gece yattım ertesi gün gaz çıkarınca çıktım 😇