Ilayda01 Kızlar tetenoz aşısı ne zaman vuruluyor birde belirtileri neler sizde aşıdan sonra ne belirtiler oldu
1prensannesiiiii Ilayda01 20 den sonra ilk doz yapılıyor bir ay sonra ikinci canım bende ilkinde hiçbir etki olmadı ikincisinde kolumda ağrı çok kaşıntı oldu geçti üç güne
Hilalmvc Ilayda01 bende 20.haftada ilk dozu yaptırdım. 1ay sonra 2.doz denildi. Kolumda 3gun sıkıntı yaşatmıcak şekilde ağrı oldu
2prensesannesiiii Ilayda01 ben 25+1 de 1 doz oldum çok ağır geçti bütün kemiklerim ağırdı 2 gün ve aşı yerim ağırdı ateşlendim yaşlı nene gibi topalladım ama ben aşılara karşı hep böyle reaksiyon gösteriyorum vücut yapım böyle hemen tepki veriyor Bugünde 29+1 im 2. Dozu sabah oldum şuan bişey yok iyiyim inşallah 1. De olanları yaşamam🥲 🙏🏻
esiaks Ilayda01 ben aşı olmadığı için 32 de vurdurdum. Ama söylendiği gibi yan etkiler olmadı bende. O gün halsizlik oldu gündüz uyudum sadece. Kol hassasiyeti ya da ateş olmadı
denizin_annesii esiaks merhaba ilk gebelikte vurdurdum iki doz şimdi ikinci gebeliğim ama aranmdim geç oldu da 28+4 olduk artık geçtir diye yaptırmadım gitmdim şuan istesem yapilirmi ki
Badem_gozlum_ Ilayda01 kol ağrım oldu buz koydum iki gün ağrı yaptı o kdr canım ebem çok agrrsa parol içebilirsin dedi. Gerek duymadim
OzGus Ilayda01 21. Hafta sanırım. Ben ilk dozu oldum ve ağrı, ateş, üşüme, titreme, eklem ağrısı hepsini yaşadım doktoruma 2. Dozdan korkuyorum dedim olma o zaman tamam gerek yok dedi 2. Dozu olmadım yeterli olur tek doz umarım
Zynppp_0999 Benim 18 haftada yapıldı sağlık ocağı aradı zamanı geldi diye. İlk gün sadece gece kolum çok ağırdı ama iki günde geçti ağrısı şükür başka bir yan etkisi olmadı.
Zynppp_0999 Ilayda01 bilmiyorum bende canım benimde dikkatimi çekti haftalar farkediyor ama bilmiyorum. Sağlık ocağı söyleyince gittim bende