Mahsa newmom01_ eveeet 🥰çok tatlı oluyor , mesela şu an 19haftadayım o hareketler daha güçlü olmuş.kendin hissedeceksin zaten
tgc-52 Gulsryzgt 16. Haftam içinde seyirme şeklinde oluyordu bşey dönermiş gbi hissediyordum ama ilk tekmelerini net 19. Haftamda hissettim . Çok güzel bi duygu minicik hareketlerini hissetmek 🥰 ilk gebeliğim
SemaNur0161 Merhaba şuan 18+2 olduk kızım maşallah 17. Haftada kendini hissettirdi belli aralıklarda bazen pıtpıt hissediyorum bazende daha hareketli oluyor ama tabi her bebek aynı degil🫠🫶
defneveannesii_ 15+5 olucaz hala hissetmedim ben 🥺 Bazen tedirgin oluyorum korkuyorum bir şey mi var diye 🥺
OzGus defneveannesii_ Hiçbir sey yoktur hiç merak etme canım bu endişeler çok normal ama daha küçükmüş bekle biraz daha bakalım
Dugme3 gizemyusein bende yeni yeni hissetmeye basladım cnm özellikle gece yatarken dinlenmeye geçtiginde elini kasık bölgesine dogru koy ozaman hisedersin
yaseminnz Bir hafta once 18.haftada hissettim oğlumu bir pitpit yapti bir iki gun sonra daha güçlü hissetmeye başladım özellikle sabah ise giderken ben de uyandım der gibi emniyet kemerini takinca tepki veriyor 😄
Rabissssscee Gulsryzgt 15+5teyim cuma günü nasipse 16 haftaya gircem batma gibi içimde birşey kayıyor gibi birşeyler hissediyorum ama ne olduğunu henüz bilmiyorum 🥲 bu hareketleri mi? 🥹🥰
Senamihraneymen Gulsryzgt ilk gebeligimde kızımı 15-16 hafta arası hissettim. Nasipse oğlum olucak şuan 17 haftalık ama gece yatarken çok az hissediyorum gün içinde ayaktayken hiç hissetmiyorum ☺️
Aleyna4161 Gulsryzgt 12+2 de pıt pıt bişeyler hissettim 14+3 deyim hala hissediyorum 1-2 günde bir bazen her gün 🥰🥰🥰🥰 inşallah yanılmıyorumdur zaman ilerledikce doğru hissedip hissetmediğimi anlayacağım ❤️
D_sa Haftada ufak ufak hissettim ama net bir şekilde 16. Haftada başladı özellikle bir şeyler yedikten sonraydı. Şu an 20. Haftadayım elimi karnıma koyduğumda vurduğunu hissediyoruz artık 😌
Dalia Gulsryzgt benimde 18 +6 bende hissetmiyorum fazla bende plasenta ondeymis o yuzden hisetmeye bilirim
Naressmom1644 Mervvvever maşallah 😍 şaşırdım gerçekten. İlk hamileliğiniz miydi peki. Bende su an 15+3 um. İçimde birşeyler oluyor ama bebek mi afedersiniz gaz mıdır ya da guruldama mıdır asla anlamıyorum😭😅