Medoss Gulsryzgt Ben kızımın hareketlerini ilk hafif bir şekilde 20. Haftada hissettim artık 28. Haftadayız 🌸
Meleksynargn 15+5 haftalik hissettim öyle güzel Bi duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
havva_gizem acemianne22 inanın öyle olmuyor ben oğlumu o kadar az hissetmiştim ki karnımda ama sonrası ama sonrası durduramıyoruz içerde enerji yüklemiş meğerse 😅😅♥️
beyzaturker56 cihaninannesi hislerime tercüman olmuşsunuz elinize Sağlık ne eksik ne fazla bende aynı bu şekildeyim doktorum sorun yok dedikçe ben kurmadan edemiyorum 😂 sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil sizde hiç üzmeyin kendinizi ne yapalım canım her hamilelik bir olmuyor 🤭
Elameda 15 haftalıkken hissettim tabi ikinici gebeliği olanların hissetmesi normalmiş erken doktor öyle bilgi vermişti. Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza 🙏
yagmur035 Gulsryzgt 18.haftada hissetmeye başladım cinsiyetimiz kız şuan 25.haftadayım kıpır kıpır😍🫶🏻🌸💕
Cicek12- Regl dönemime 4 gün kala test yaptım silik çıktı hasteneye gittik tahminen 2,5 haftalık dedi doktor şimdi ise 5 haftalık 4 gün oldu çok güzel duygu isteyen herkese nasip etsin rabbim ❤️🙏🤩
Zeynep-89 acemianne22 bebek 500 grm olduğunda daha güzel.hussedilirmis Doktorum soylemisti endiselenmeyin bende sizin gibiydim,Dr konuşunca rahatladim,
TozluToprak nur34_ ilk 😊 hic kilo almadim 36. Haftamdayim. Zayif oldugun icin direk hissediosun demisti doktor.
nur34_ Z_e_y_a_gul ay birak desinler cevre böyle bilmislik yapinca ne sinir oluyorum doktorlar bile cok normal diyorlarkn cevre boyle sinir ediyor