Mervvvever Havvaca bizim ilk denememizde hamile kaldım daha test yapmadan eşime bebek varsa kız dedim ama herkes o kadar çok erkek dedi ki hissiyatım yok oldu pazartesi öğrenicem inşallah ☺️
Havvaca Mervvvever hiç ümidim yoktu ama hediye gibi geldi miniğim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 💞
Mervvvever Havvaca inşallah canım sağlıkla gelsinler bende yeni evliyim diye hemen istememiştim eşimin ısrarıyla oldu😅
AysuOzdemir Gulsryzgt 17+5teyiz oğlum olucak inşallah 16da hissettim ilk gece elim karnımdayken birden altından kaydı❤️ hepimiz için hayırlı doğumlar diliyorum💋💋
Gozdece_06 Gulsryzgt 15-16. Haftalarda falan hissettim ama ikinci gebeliğim benim ondan erken olabilir 😊
Havvaca Mervvvever 5 aylık evliydim bende tiroid sorunum var hemen gebe kalmazsin demişti Dr um. Eşimde korunmayı bırakalım 4 5 ayda en erken hamilelik olur dedi ama öyle olmuyormuş 😂
Havvaca Mervvvever hahahaha kız sen bensin 😂😂 bende hamilelik sıkıntı olsun midem bulansin seni çiğ çiğ yerim diyordum eşime o kadar güzel geçiyor ki😂