minikprens_71 Gulsryzgt ben çok zayıfım 46 kilo da 14-15.hafta aralarin da hissettim. Baloncuk gibiydi. Simdi 25 hafta 49 kiloyum ve babasıyla bana dans ediyor resmen🥰😁
Kaderisa Gulsryzgt 20. Haftadayım benim kızda nazlı herhalde hissetmedim bende daha elim karnımda bekliyorum çok heycanlı 😀😀
Karenim13 10.cu haftada sadece içimde hissettiğim damar atması gibi bir kıpırdama hissettim genelde yattığımda sırt üstü
Havvaca Mervvvever bebeğe bağlı bence bide erkek anneleri daha erken hissediyor çünkü erkek bebekler anne karninda daha hareketli ben 10 haftalık hamileyken Dr ultrasonda bu çocuk yerinde durmuyor çok çok hareketli erken hissedersin demişti 16 da hissettim ilk 💞
Ahusna Kız bebekleri erkeklere göre daha geç hissediliyormuş diye bi rivayet var :) ben de kızım 20+5 te hissetmiştim
Eliff_42 Gulsryzgt ilk bebeğimi 7 aylıkken hissettim cinsiyeti kızdı şimdiki bebeğim erkek 4 aylıktı hissettiğimde 16 haftalık yani şimdi haftaya 8 aylık oluyoruz inşallah son kontrolümüz ☺️ Nisan’da doğumum var rabbim nasip ederse
S_M Gulsryzgt bilmiyorum ama bende 9. Haftamdayım hafifhafif hissediyorum sanki 🤭 ozellikle ayaklarımı karnıma doğru çekerek yattığım zamanlarda oluyor 😀
Gulsryzgt S_M canım hissetmen imkansız daha minicik o içinde bagırsakların hareketi o doktora kontrole gittiğinde ultrasanda nasıl oynuyor onları hep hissetmen gerk doktorumda bna öyle söylemişti
Gulsryzgt Hamile_Teacher Doktorum net bir sekilde kız dedi Belirtim şöyle oldu çirkinleştim diyebilriim :) cok fazla uyku miğde bulantısı kızlarda daha çok oluyormuş ama bn hep kız hissettim biraz his alsında 🥰
Gulsryzgt BernaOmer 13 haftada öğrendim ben belirti çirkinleşmiştim miğde bulantım çoktu birde hep elma ayva faln yedim tatlı hiç canım istemedi